- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çoğu sunucuda aktif olarak bu sorun mevcut. Çözenler de kendi formülleri yada farklı fixler ile çözmüştür.
Genel olarak herkesin çözmesi için konuyu açıyorum. Daha önce açıldıysa RAPOR butonunu kullanıp bildirebilirsiniz.
Yabancı forumdan alıntıdır.
Türkçeleştirip kullanabilirsiniz.
Genel olarak herkesin çözmesi için konuyu açıyorum. Daha önce açıldıysa RAPOR butonunu kullanıp bildirebilirsiniz.
Yabancı forumdan alıntıdır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Türkçeleştirip kullanabilirsiniz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Pencereyi sürüklerken/yeniden boyutlandırırken oyun döngüsü donuyor. Bunu düzeltmeye yönelik bir girişimdir.
WM_ENTERSIZEMOVE aldığımızda bir iş parçacığı açıp oradan "Process()" çağıracağız ve WM_EXITSIZEMOVE aldığımızda onu kapatarak ana oyun döngümüze devam edeceğiz.
Ayrıca WM_ENTERSIZEMOVE'a girerken bir zamanlayıcı oluşturma, WM_TIMER alırken "Process()" çağırma ve WM_EXITSIZEMOVE alırken onu öldürme seçeneği de var, ancak zamanlayıcı başlayana kadar oldukça büyük bir gecikme var ve bu da çok güvenilir değil, yani..
Not: Çok iş parçacıklı PythonApplication veri yarışlarına neden olabileceğinden ve istemciyi çökertebileceğinden, bu SON DERECE deneyseldir. Elimden geldiğince iyi test etmeye çalıştım, ancak bunun hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşmesinin oldukça büyük bir olasılık olduğunu unutmayın.
22/01/2023 tarihinden beri test ediliyor
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler.
Yorumun için teşekkürler.Paylaşım için teşekkürler. Deneysel bir sistem nelere yol açacağını bilemeyiz. Konu yabancı forumda paylaşıldıkdan birkaç dakika sonra gördüm paylaşıldığı süreden beri yani 3-4 saat'dir bende deniyorum, Şuanki testlerde bir problem yok gibi, Sorun çıkaracak bişeyede benzemiyor Fakat paylaşan arkadaşın da dediği gibi DENEYSELdeneyin.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Pencereyi sürüklerken/yeniden boyutlandırırken oyun döngüsü donuyor. Bunu düzeltmeye yönelik bir girişimdir.WM_ENTERSIZEMOVE aldığımızda bir iş parçacığı açıp oradan "Process()" çağıracağız ve WM_EXITSIZEMOVE aldığımızda onu kapatarak ana oyun döngümüze devam edeceğiz.
Ayrıca WM_ENTERSIZEMOVE'a girerken bir zamanlayıcı oluşturma, WM_TIMER alırken "Process()" çağırma ve WM_EXITSIZEMOVE alırken onu öldürme seçeneği de var, ancak zamanlayıcı başlayana kadar oldukça büyük bir gecikme var ve bu da çok güvenilir değil, yani..
Not: Çok iş parçacıklı PythonApplication veri yarışlarına neden olabileceğinden ve istemciyi çökertebileceğinden, bu SON DERECE deneyseldir. Elimden geldiğince iyi test etmeye çalıştım, ancak bunun hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşmesinin oldukça büyük bir olasılık olduğunu unutmayın.
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,274
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,315
- DevLira
- 74
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
NicePencereyi sürüklerken/yeniden boyutlandırırken oyun döngüsü donuyor. Bunu düzeltmeye yönelik bir girişimdir.
WM_ENTERSIZEMOVE aldığımızda bir iş parçacığı açıp oradan "Process()" çağıracağız ve WM_EXITSIZEMOVE aldığımızda onu kapatarak ana oyun döngümüze devam edeceğiz.
Rica ederim.Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 70
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 4mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 7
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 12,742
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler. Deneysel bir sistem nelere yol açacağını bilemeyiz. Konu yabancı forumda paylaşıldıkdan birkaç dakika sonra gördüm paylaşıldığı süreden beri yani 3-4 saat'dir bende deniyorum, Şuanki testlerde bir problem yok gibi, Sorun çıkaracak bişeyede benzemiyor Fakat paylaşan arkadaşın da dediği gibi DENEYSEL
deneyin.
deneyin.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)