Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

N2 Play Full Serverfiles [Tested] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gmadrian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lütfen konuya 24 saat içinde virüs taraması ekleyin.

ENG:
Please add a virus scan to the topic within 24 hours.

Dosyaları indiren kullancılarımızda taratıp konuya dahil edilmesini isteyebilirler.

geliştirilebilecek bir files değil hocam sistem sökmek bile pek mümkün gözükmüyor 27 sinde ava2 filesiyle sw açılcak bi takip et çıkan sorunları vs not al onu kullan derim bununla kıyaslamak gerekirse
Hangi server bir bakayım bende

filesi kesinlikle şiddetle tavsiye ederim 64bit bir files olduğunu unutmamak lazım öyle adlandırılıyor
sebebi ise client optimizasyonu hiç bir oyunda görmedim sadece n2play ve sancy2
bu iki oyun aynı filesi kullanıyor kesinlikle kullanmanızı öneririm eğer kullanırsanız
muhtemelen bundan sonraki wslik emek filesler bu altyapı altında paylaşılacağından eminim.

ben sorunlu bir sistem görmedim ki ilk kuran ve paylaşan kişilerden birisi sayılırım
satılan dosyaları zaten ben paylaştım ilk önceki konuda da görebilirsiniz
yarın oyun açacağım diyenler warsa 5-0 önde başlar bu files ile.

Son düzenleme:
Hangi server bir bakayım bende

ava2 filesiyle açtıklarını dcden söylediler sadece üstüne sistem eklemişler dediklerine göre sonra dcden yazdıkları şeyi sildiler

someone have the login details for mysql? and is it possible to start this with 12.3+ FreeBSD?

€: [2023-01-31 22:00:03.599] [dbcache] [error] mysql_real_connect to root@127.0.0.1:player: Plugin '0' is not loaded

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri