Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

N2 Play Full Serverfiles [Tested] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gmadrian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Where to change the CLIENT IP?

geliştirilebilecek bir files değil hocam sistem sökmek bile pek mümkün gözükmüyor 27 sinde ava2 filesiyle sw açılcak bi takip et çıkan sorunları vs not al onu kullan derim bununla kıyaslamak gerekirse
girdim o oyuna kasıyor oyun reis :D 1gb ram yiyor rx 550 ekran kartında %50 ye kadar gpu dayanıyor %15 de cpu cabası nasıl bi optimizasyonu varsa :D ve hadi onu geçtim bana bi farklı geldi böyle kasıyor gibi oyun

girdim o oyuna kasıyor oyun reis :D 1gb ram yiyor rx 550 ekran kartında %50 ye kadar gpu dayanıyor %15 de cpu cabası nasıl bi optimizasyonu varsa :D ve hadi onu geçtim bana bi farklı geldi böyle kasıyor gibi oyun
2 gb sunucuya kurarsan kasması normal

2 gb sunucuya kurarsan kasması normal
fps düşük geldi gözüme sunucuyla alakası nedir :D ayrıca sunucu 6gb 3çekirdek verdim locale 1ch için gayet yeterli her zaman böyle kullanıyorum
Edit:Solona2 yede girdim ondada kasma var gibi geldi gözüme bilmiyom akıcı değil fps düşüsü gibi geliyor enteresan

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri