Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplandı Files kurulumunda bağlanırken hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sipahii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sipahii

Your existence gives me hope
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
5
Online süresi
10d 12h
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
700
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar bu filesi kurulum yapmak istiyorum ancak tüm düzenlemeleri yapmama rağmen sunucuya bağlanırken hata alıyorum chlerin conf ayarı yapılması gerekiyormuş ancak bu işlerde yeni olduğum için yapamadım sanırım yardımcı olabilecek varsa dcden ulaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler

DC : Cropex#7154

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti ancak oradan hangi ip değiştireceğim hakkında bir fikrim bir kaç tane ip adresi var
Sizin için locale kurdum. BIND_IP satırlarını kendi IP adresinize göre düzenleyebilirsiniz. Sorunsuz yaptığınız taktirde girişler açılacaktır.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Verilen syserin oyuna bağlanmama ile ilgisi yok . putty'den 'ps' komutunu yazıp ekran atın game start almışmı bakalım libleriniz eksik olabilir ch1 klasörü içerisinde autorlog varsa kontrol edin
Files ile makine bsd uyuşmazlığından kanallar aktif olmuyor. Kullanıcımız uygun FreeBSD kuracaktır.
Merhabalar bu filesi kurulum yapmak istiyorum ancak tüm düzenlemeleri yapmama rağmen sunucuya bağlanırken hata alıyorum chlerin conf ayarı yapılması gerekiyormuş ancak bu işlerde yeni olduğum için yapamadım sanırım yardımcı olabilecek varsa dcden ulaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler

DC : Cropex#7154
Merhaba hayırlı geceler, filezilla bağlanın. /usr/game/core/ch1 dizinindeki config dosyalarından IP adresini güncelleyip kaydedin. İşlem sonrasında girişler aktif olacaktır.

Merhaba hayırlı geceler, filezilla bağlanın. /usr/game/core/ch1 dizinindeki config dosyalarından IP adresini güncelleyip kaydedin. İşlem sonrasında girişler aktif olacaktır.
Bir arkadaş daha aynı şeyi söylemişti ancak oradan hangi ip değiştireceğim hakkında bir fikrim bir kaç tane ip adresi var

Sizin için locale kurdum. BIND_IP satırlarını kendi IP adresinize göre düzenleyebilirsiniz. Sorunsuz yaptığınız taktirde girişler açılacaktır.

resim_2023-01-18_014347790.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri