- Konular
- 0
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 745
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bu files kurdum fakat çok sorunla karşılaştım market sistemi güzel viki güzel sökebilrsen zanetmiyorum
neyse çok fazla açık var sabit ip le portları baladım arkadaşlarım girmeye çalıştı fakat karakter ekranıa giriyor oyuna girmiyor confik dosyaları
boku yemişko yok adam olmaz söyliyim uraşma sök al çöp at
neyse çok fazla açık var sabit ip le portları baladım arkadaşlarım girmeye çalıştı fakat karakter ekranıa giriyor oyuna girmiyor confik dosyaları
boku yemişko yok adam olmaz söyliyim uraşma sök al çöp at- Katılım
- 31 Mar 2024
- Konular
- 0
- Online süresi
- 23h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
pkg install compat7x-i386 compat8x-i386 compat9x-i386 compat11x-i386 compat12x-i386' adres bulunamadı hatasının çözümü bilen var mı acaba? teşekkür ederim şimdiden
- Konular
- 0
- Online süresi
- 22h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 458
- DevLira
- 0
Freebsd: 11.3 mysql 5.6
Sadece bu dosyanın iyi olduğunu söyleyebilirim. Hata olup olmadığını bilmiyorum, tüm sistemi kontrol ettim. Aldığım hata Gaya Shop'tu, bazı hesaplar için mükemmel çalışıyor, bazı hesaplar içinse sadece yuvarlanıyor ve TP Ring çalışmıyor. TP Ring'in kolayca çözebileceğini anlıyorum ancak aldığım asıl sorun, istemciyi çalıştırmak için Windows Defender'ı kapatmanız gerekmesi çünkü virüs sorunu diyor. Eğer birinin rehbere ihtiyacı varsa bana özel mesaj gönderebilir. Ancak Windows Defender virüsü hakkında çözümü olan varsa bana Discord'dan (raic0d3r) özel mesaj gönderebilir veya buraya yazabilir.arkadaşlar bu files kurdum fakat çok sorunla karşılaştım market sistemi güzel viki güzel sökebilrsen zanetmiyorumneyse çok fazla açık var sabit ip le portları baladım arkadaşlarım girmeye çalıştı fakat karakter ekranıa giriyor oyuna girmiyor confik dosyaları
boku yemişko yok adam olmaz söyliyim uraşma sök al çöp at
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)