noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Ava2 Server Files Martysama

Altın Konu Ava2 Server Files Martysama 2024-02-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 418
  • Görüntüleme Görüntüleme 144K
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu files kurdum fakat çok sorunla karşılaştım market sistemi güzel viki güzel sökebilrsen zanetmiyorum :) neyse çok fazla açık var sabit ip le portları baladım arkadaşlarım girmeye çalıştı fakat karakter ekranıa giriyor oyuna girmiyor confik dosyaları :D boku yemişko yok adam olmaz söyliyim uraşma sök al çöp at

pkg install compat7x-i386 compat8x-i386 compat9x-i386 compat11x-i386 compat12x-i386' adres bulunamadı hatasının çözümü bilen var mı acaba? teşekkür ederim şimdiden

Freebsd: 11.3 mysql 5.6

arkadaşlar bu files kurdum fakat çok sorunla karşılaştım market sistemi güzel viki güzel sökebilrsen zanetmiyorum :) neyse çok fazla açık var sabit ip le portları baladım arkadaşlarım girmeye çalıştı fakat karakter ekranıa giriyor oyuna girmiyor confik dosyaları :D boku yemişko yok adam olmaz söyliyim uraşma sök al çöp at
Sadece bu dosyanın iyi olduğunu söyleyebilirim. Hata olup olmadığını bilmiyorum, tüm sistemi kontrol ettim. Aldığım hata Gaya Shop'tu, bazı hesaplar için mükemmel çalışıyor, bazı hesaplar içinse sadece yuvarlanıyor ve TP Ring çalışmıyor. TP Ring'in kolayca çözebileceğini anlıyorum ancak aldığım asıl sorun, istemciyi çalıştırmak için Windows Defender'ı kapatmanız gerekmesi çünkü virüs sorunu diyor. Eğer birinin rehbere ihtiyacı varsa bana özel mesaj gönderebilir. Ancak Windows Defender virüsü hakkında çözümü olan varsa bana Discord'dan (raic0d3r) özel mesaj gönderebilir veya buraya yazabilir.

paylaşım için teşekkürler

1730581848147.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)