kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

laptop önerisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huseyinseker583
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 134

huseyinseker583

Level 1
Üye
Konular
18
Çözüm
1
Online süresi
11h 6m
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
142
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar üniversite öğrencsiyim grafik tasarım okuyorum öğrenci olduğum içinde genelde freelancer işler de yapıyorum harçlığımı çıkarmak için o yüzden bana hem işlerimi yapabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bi laptopa ihtiyacım var. Aldıktan sonra pişman etmeyecek laptop önerilerinizi alabilirim ?

Arkadaşlar üniversite öğrencsiyim grafik tasarım okuyorum öğrenci olduğum içinde genelde freelancer işler de yapıyorum harçlığımı çıkarmak için o yüzden bana hem işlerimi yapabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bi laptopa ihtiyacım var. Aldıktan sonra pişman etmeyecek laptop önerilerinizi alabilirim ?
Hocam geçenler de forum İstanbula gittim tabi bi an önce alma niyetim vardı bir kaç mağaza gezdim teknosa vs ama excalibur adında bi yer buldum meğer casperınmış burası g900 diye bi seri çıkarmış g770 hoşuma da gitti açıkçası işini görür gibi internet üzerinden de zaten araştırma yaptığım bir laptop hoşuma gitti benim açıkçası Casper geenlde ömür boyu servis garantisi de veriyomuş bunu da yeni öğrendim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri