HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EE yani ? 2020 de hiç devim yokken aldığım sistemlere tasarım yapacak ameleler arıyordum siz vardınız işte paranı veriyodum yapıyordun ne var bunda ? hani filme gitmiştin abim sene niye kızdın ki şimdi a:SDAS:F:ASDG
Ben bu işleri senin videolarını izleyerek öğrendim diyen çocuk bana laf ediyor yatutuşma merak etmesenin herkes ne b*k olduğunu biliyor tüm piyasadaki developerler sana kahkaha attim boşluktan core veriyo yhaaaaaaa

aşliksdsa aslkşjdsalşkdokasdklsalşkdasfklşsalkjş dsajkl sajkldsadsa martyden 500 tlye alip 750 ye satan kişimi diyor berkay 2015 de felan miydi 2016 mi ? pek değişen bir şey yok sende ömerin dosyalarla oyun açmay calişiyon onuda beceremiyonBen bu işleri senin videolarını izleyerek öğrendim diyen çocuk bana laf ediyor ya![]()
aşliksdsa aslkşjdsalşkdokasdklsalşkdasfklşsalkjş dsajkl sajkldsadsa martyden 500 tlye alip 750 ye satan kişimi diyor berkay 2015 de felan miydi 2016 mi ? pek değişen bir şey yok sende ömerin dosyalarla oyun açmay calişiyon onuda beceremiyon
Aynen canım o yüzden en yüksek meblaları bizim açtığımız oyunlar kazanıyor tmmAynen canım o yüzden en yüksek meblaları bizim açtığımız oyunlar kazanıyor tmm
tmm nesnesiz açıp itemci + epinsultan satmaya devam oyuncuyu ezdirmiyicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)