bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Rohan2 Server Files - Old Version

Rohan2 Server Files - Old Version 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aominechi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

olm benim metin2 ye ihtiyacım yok ki senin gibi 40 50 k para kazanınca zengin olduğunuzu zannediyorsunuz 50 lira için python ameleliği yaptığın vakitleri unuttun mu fare :D senin hiç bir vasfın olmadığı için sadece copy pasteci olduğun için böyle primlerle kendini göstermeye çalışıyorsun kalsfmasdmlkgmlkg

al bu alttaki de a a g
cihanla benim ne alakam var 1-105 1-99 yapan adam ben 55-120 yapıyorum :D şey beceriksiz paranla konuşmaya calişiyon fakat paranda yok

cihanla benim ne alakam var 1-105 1-99 yapan adam ben 55-120 yapıyorum :D şey beceriksiz paranla konuşmaya calişiyon fakat paranda yok
Param var çok şükür altımda ki arabayı almak için 10 sene çalışman lazım senin ezik ama benim karakterim öyle senin gibi değil sonradan görme olmadığım için 50 lira için py ameleliği yaptıktan sonra hasbelkadar 50 60 k kazanınca zengin mi oldun sen fare :D
Cihanla ne mi alakan var svleri beraber açıyorsunuz ortaksınız skill yansıtma için sen yazdın cevap alamayınca cihan abin yazdı aldı hahahahahahah

Param var çok şükür altımda ki arabayı almak için 10 sene çalışman lazım senin ezik ama benim karakterim öyle senin gibi değil sonradan görme olmadığım için 50 lira için py ameleliği yaptıktan sonra hasbelkadar 50 60 k kazanınca zengin mi oldun sen fare :D
Cihanla ne mi alakan var svleri beraber açıyorsunuz ortaksınız skill yansıtma için sen yazdın cevap alamayınca cihan abin yazdı aldı hahahahahahah

18 yaşında 400 bin tllik araba aldım lale ne konuşuyorsun sen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri