Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
lan velet üstte ss atıyoruz kanıtlı cihanın sslerini de mi atayım şimdi satın aldığı ?ne satın alıcam alşksdasd el altindan geliyor çerçöp düzeltip kullaniyorum
aynen kankss hadi forumda dolaşmaya devam et enayi senilan velet üstte ss atıyoruz kanıtlı cihanın sslerini de mi atayım şimdi satın aldığı ?

xD sen git abin gelsinyess arka plandan verileri çalmakla olmuyor bu işler berkaycımm göbeği erit göbeği
aklşsdasdas aynen onada şey de %100 cpu yardim ettttttt diye ssler duruyor berkay cok konuşma şeymi yhaaaaaaaaaa 12312312 kere açip her seferinde patlamak ne bileyimxD sen git abin gelsin
olm benim metin2 ye ihtiyacım yok ki senin gibi 40 50 k para kazanınca zengin olduğunuzu zannediyorsunuz 50 lira için python ameleliği yaptığın vakitleri unuttun mu fareaynen kankss hadi forumda dolaşmaya devam et enayi seni![]()
senin hiç bir vasfın olmadığı için sadece copy pasteci olduğun için böyle primlerle kendini göstermeye çalışıyorsun kalsfmasdmlkgmlkg al bu alttaki de a a g
Ekli dosyalar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)