Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Sağlam filesla 15 defa oyun açtım çatır çatırBaya stabil gözün kapalı kur aç oyunu xD
siz her açtiğinizda patladiniz bence sorun sizde.Ben bu filesle oyun açmadım olum ne anlatıyon sen ? bir de çatır çatır açtın he hiç kopyalama vs çıkmadı patlamadın yani öyle mi xDSağlam filesla 15 defa oyun açtım çatır çatırsiz her açtiğinizda patladiniz bence sorun sizde.
girip bakabilirsin olympos2 luthia alegria şu buBen bu filesle oyun açmadım olum ne anlatıyon sen ? bir de çatır çatır açtın he hiç kopyalama vs çıkmadı patlamadın yani öyle mi xD
Sorumun cevabı bu değil. Siz bu filesle patlıyorsunuz ben patlamıyorum sorun yaşamadım gibi konuşmuşsun. Sen şimdi patlamadın mı bu açtığın oyunlarda kopyalamalar vs çıkmadı mı ? 60 tane açarsan bi zahmet düzelttir zaten. Sistemlerin %80 ini dışardan alıyorsun mustafadan ismailden vs üstüne bi gui değiştirmek kalıyo sanagirip bakabilirsin olympos2 luthia alegria şu bu

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)