- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayir çıkmadıSorumun cevabı bu değil. Siz bu filesle patlıyorsunuz ben patlamıyorum sorun yaşamadım gibi konuşmuşsun. Sen şimdi patlamadın mı bu açtığın oyunlarda kopyalamalar vs çıkmadı mı ? 60 tane açarsan bi zahmet düzelttir zaten. Sistemlerin %80 ini dışardan alıyorsun mustafadan ismailden vs üstüne bi gui değiştirmek kalıyo sana![]()
mustafadan sistem mi alinir be aşslkidsaşkldasd o senin oyunun da test eder anca ben dracays ile calişiyorum 1 2 sistemimde ismail evet
sizde anca insanlarin emeğini warezden toplayin sorun yaşayınca çözemeyin felan felan hype2 yi gördük ya boşboğazlik yapma kes tatavayi işine bak- Katılım
- 22 Ara 2019
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
Hype2 ne alaka olum o emirhanın oyunu benim 3 tane geliştiricim var dışarıdan neden sistem alayım ki ? He bir de şimdi dur madem kaşındın mustafadan istediğin yardımların ss i geliyo şimdi hayalperest velet seni, seni patlatanlara gidip sorunun ne gel görüşelim demeyi biliyon bir de burada boş çene yapıyon xDhayir çıkmadımustafadan sistem mi alinir be aşslkidsaşkldasd o senin oyunun da test eder anca ben dracays ile calişiyorum 1 2 sistemimde ismail evet
sizde anca insanlarin emeğini warezden toplayin sorun yaşayınca çözemeyin felan felan hype2 yi gördük ya boşboğazlik yapma kes tatavayi işine bak
- Konular
- 229
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 1y 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,295
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 8,366
- DevLira
- 143
Önceden selamlaştığım bana hal hatır soran benim ona sorduğum insanlar neden sonradan böyle bana laf atıyor pek anlamış değilim. Bir kere yazıp şayet laftan anlarsanız bir daha cevap vermeyeceğim beni seversiniz sevmezsiniz umrumda değil. Öncelikle Hype2 Emirhanın oyunu idi ve srcler Ali tarafından düzenleniyordu benim de erişimim yoktu bi' kaç sistem sattım ve arkadaşımız olduğundan ötürü açılışta DC'sinde durdum ne var ne yok göz attım vs. Emre ile çalıştığımdan beri henüz server açmadık birine bir şey kakalamayada çalışmadık (şayet böyle biri varsa bir şey satıp arkasında durmadıysam gösterin) aksine kaç kişiye yardımcı olduk bu yüzden "sizde anca insanların emeğini warezden toplayın" vs. gibi cümlelerin çok yersiz yalanlarla algı yaratman gerek yok ilk başta sistem düzenleme işi yapsam da uzun süredir warezdeki hiçbir sistemi başkaları gibi satmadım kendi emeğimle geliştirdiğim sistemleri sattım ve kendimi geliştirdim ek olarak bir çok tanınan server sahibi ile de çalıştım maalesef sizin gibi yediği kaba pisleyenlerlede. Bana zamanında işiniz düştüğü için selam verip hâl hatır sorup şimdi pislemeye çalışmanız garip tabii bilmemek ayıp değil kimse anasının karnından yazılımcı vs. olarak doğmadı ben de sizin benden sistem vs aldığınız zamanlarda aşırı bilgili bir değildim ama kendimi geliştirmeye devam ettim kimseye durduk yere laf atmadım kendi yoluma baktım. En son ne işimi gördün de bu tarz kendi egonu tatmin etmeye çalıştığın bi cümle kurdun? Ben hiçbir zaman aşırı iyi kod yazdığımı aşırı iyi biri olduğumu vs. söylemedim böyle bir egom yok buna ihtiyacım da yok, ben zaten bu bölümü okuyorum kardeşim hayatım metin2 değil tek yeteneğim bu da değil. Aşağıya bir kaç ufak ss bırakıyorum, çok meraklısı varsa daha da atabilirim (ben de kendisinden tasarım amaçlı bir UI istemiştim gördüğünüz gibi para karşılığında tabii). Benim kendimi x veyahut y kişisine kanıtlamak gibi bi' derdim yok ama durduk yere bana laf atılmasını da yersiz buluyorum, iyi forumlar.hayir çıkmadımustafadan sistem mi alinir be aşslkidsaşkldasd o senin oyunun da test eder anca ben dracays ile calişiyorum 1 2 sistemimde ismail evet
sizde anca insanlarin emeğini warezden toplayin sorun yaşayınca çözemeyin felan felan hype2 yi gördük ya boşboğazlik yapma kes tatavayi işine bak
Ekli dosyalar
- Konular
- 16
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 8,430
- DevLira
- 12
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT :ASÖnceden selamlaştığım bana hal hatır soran benim ona sorduğum insanlar neden sonradan böyle bana laf atıyor pek anlamış değilim. Bir kere yazıp şayet laftan anlarsanız bir daha cevap vermeyeceğim beni seversiniz sevmezsiniz umrumda değil. Öncelikle Hype2 Emirhanın oyunu idi ve srcler Ali tarafından düzenleniyordu benim de erişimim yoktu bi' kaç sistem sattım ve arkadaşımız olduğundan ötürü açılışta DC'sinde durdum ne var ne yok göz attım vs. Emre ile çalıştığımdan beri henüz server açmadık birine bir şey kakalamayada çalışmadık (şayet böyle biri varsa bir şey satıp arkasında durmadıysam gösterin) aksine kaç kişiye yardımcı olduk bu yüzden "sizde anca insanların emeğini warezden toplayın" vs. gibi cümlelerin çok yersiz yalanlarla algı yaratman gerek yok ilk başta sistem düzenleme işi yapsam da uzun süredir warezdeki hiçbir sistemi başkaları gibi satmadım kendi emeğimle geliştirdiğim sistemleri sattım ve kendimi geliştirdim ek olarak bir çok tanınan server sahibi ile de çalıştım maalesef sizin gibi yediği kaba pisleyenlerlede. Bana zamanında işiniz düştüğü için selam verip hâl hatır sorup şimdi pislemeye çalışmanız garip tabii bilmemek ayıp değil kimse anasının karnından yazılımcı vs. olarak doğmadı ben de sizin benden sistem vs aldığınız zamanlarda aşırı bilgili bir değildim ama kendimi geliştirmeye devam ettim kimseye durduk yere laf atmadım kendi yoluma baktım. En son ne işimi gördün de bu tarz kendi egonu tatmin etmeye çalıştığın bi cümle kurdun? Ben hiçbir zaman aşırı iyi kod yazdığımı aşırı iyi biri olduğumu vs. söylemedim böyle bir egom yok buna ihtiyacım da yok, ben zaten bu bölümü okuyorum kardeşim hayatım metin2 değil tek yeteneğim bu da değil. Aşağıya bir kaç ufak ss bırakıyorum, çok meraklısı varsa daha da atabilirim (ben de kendisinden tasarım amaçlı bir UI istemiştim gördüğünüz gibi para karşılığında tabii). Benim kendimi x veyahut y kişisine kanıtlamak gibi bi' derdim yok ama durduk yere bana laf atılmasını da yersiz buluyorum, iyi forumlar.
Fas:GD.ASDG:Skill yansıtma için sana yazıp cevap alamayınca arkadaşına yazdıran fingoya yakalım mı şimdi @Larry Watterson Ah laaan ):
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)