- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sizin yorumunuzu görmedim. Yorumunuz ne kadar içeriğe faydalı olacak bir yorum olsa dahi Turkmmo veya bu bölümün kurallarına mugayir olacak bir pozisyonda ise yani yorumun içinde argo, aşağılayıcı, suçlayıcı, rencide edici vb. gibi kelime var ise bu bir yanlış içeriğinizdeki maalesef tüm doğruyu götürür. Ayrıca isterseniz yorumunuzu tekrar yazabilirsiniz ve bunu yapmakta özgürsünüz. Lütfen içeriğe gerçekten faydalı olabilecek bir yorum ise tekrar yazınız. Cevap yaz butonunu kullanmadan önce lütfen yorumunuzu kontrol ediniz.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Olkan seni bazen çok seviyorum
- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
GM hesabın şifresini bulabiliyorsa adam haketmiştir istediğini üretip almayı 
Bu şekilde engellemelerin ilkel olduğunu düşünüyorum, kullanıcıları ayırt edecek bu kadar çok veri varken. ipv4 adresleri de benzersiz değil ancak 15-20 yıl önce Ymir'in yaptığı host_check buna göre daha güvenilir geliyor. Eğer bilgisayarlara ait benzersiz bir imza bulursanız -veya yaratırsanız- bunu da kullanabilirsiniz. Aşağıya Ymir'in yaptığı host_check'in kullanımını yazıyorum.

Bu şekilde engellemelerin ilkel olduğunu düşünüyorum, kullanıcıları ayırt edecek bu kadar çok veri varken. ipv4 adresleri de benzersiz değil ancak 15-20 yıl önce Ymir'in yaptığı host_check buna göre daha güvenilir geliyor. Eğer bilgisayarlara ait benzersiz bir imza bulursanız -veya yaratırsanız- bunu da kullanabilirsiniz. Aşağıya Ymir'in yaptığı host_check'in kullanımını yazıyorum.
Martysama altyapılarda default olarak kapalıdır ve gm_host_check adında bir token'a bağlıdır. config dosyasına gm_host_check: 1 yazarsanız aktif olur. Mainline'da kendiliğinden aktiftir. GM karakterlere IP üzerinden kontrol eder, common veritabanındaki gm_host tablosunda yeni bir satır açarak mIP hücresine ip adresi yazabilirsiniz.
- Konular
- 338
- Online süresi
- 2ay 26g
- Reaksiyon Skoru
- 1,046
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 302
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 4,597
- DevLira
- 30
Quest ile event flag kapatma yaparsanız hesabı çalan kişinin oradan flagı kapatabileceğini unutmamak lazım. Yapmazsanız bu sefer gm kodları çalışmadığı için siz tekrar kapatamazsınız 
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Quest ile event flag kapatma yaparsanız hesabı çalan kişinin oradan flagı kapatabileceğini unutmamak lazım. Yapmazsanız bu sefer gm kodları çalışmadığı için siz tekrar kapatamazsınız![]()
/getqf
/delqf
- Konular
- 48
- Online süresi
- 3ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 286
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 131
- TM Yaşı
- 7 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 4,696
- DevLira
- 75
GM hesabın şifresini bulabiliyorsa adam haketmiştir istediğini üretip almayı
buda mantıklı ama flag da mantıklı olacagını düşündüğüm için. arkadaş böyle bir komut verdim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)