- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Lütfen bu konularda ister kulanırsınız ister kulanmazsınız hakaret kelimeleri kaldırıldı..
iyi forumlar.
Bu şaka mı? Sildiğin mesajım resmen kendini çözümünün ne kadar mantıksız olduğuna dair cevap veremeyeceğin için silinmiş durumda.
Bölümün değerini her geçen gün azalttığınız ortada, sildiğin mesajımı olduğu gibi geri getirmeni istiyorum. Forum yol geçen hanı mı? Neden bu çözüm kullanılmamalı mantıklı bir şey yazdım kaldıramayıp siliyorsun?
Orada bu paylaştığının nasıl bir saçmalığa yol açtığını, mantıksız yönlerini ve çözüm önerilerini paylaştım.
Kullanmak isteyecek insanların bizzat işine yarayacak yorumları ne hakla kaldırırsın? Gereksiz gururun ortalığı bu kadar kirletmesin. Bu forumda yüzlerce konuda benim yazdığımdan beter yorumlar var. Gidip tek tek onları da temizle o halde?
Son düzenleme:
- Konular
- 356
- Online süresi
- 3ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Silinmesini doğru bulmadığınız yorumunuz için veya haklı olduğunuzu düşündüğünüz durumda lütfen bu durumu yorumunuzu silen yetkiliye belirtin. Belirttiğiniz takdir de beklentinizi karşılamıyor ise lütfen bir üst yetkiliye başvurunuz. Turkmmo yetkilileri forumun düzenini sağlamak için ve Turkmmoyu Turkmmo yapan siz değerli üyelerimizin haklarını savunmak için varız. Size yapılan haksızlık durumunda kendi adıma konuşmam gerekirse hiçbir moderatör veya Admin bu haksızlığı gözardı etmeyecektir. Lütfen bu bölüm ile ilgilenen yetkililere başvurunuz.Bu şaka mı? Sildiğin mesajım resmen kendini çözümünün ne kadar mantıksız olduğuna dair cevap veremeyeceğin için silinmiş durumda.
Bölümün değerini her geçen gün azalttığınız ortada, sildiğin mesajımı olduğu gibi geri getirmeni istiyorum. Forum yol geçen hanı mı? Neden bu çözüm kullanılmamalı mantıklı bir şey yazdım kaldıramayıp siliyorsun?
Orada bu paylaştığının nasıl bir saçmalığa yol açtığını, mantıksız yönlerini ve çözüm önerilerini paylaştım.
Kullanmak isteyecek insanların bizzat işine yarayacak yorumları ne hakla kaldırırsın? Gereksiz gururun ortalığı bu kadar kirletmesin. Bu forumda yüzlerce konuda benim yazdığımdan beter yorumlar var. Gidip tek tek onları da temizle o halde?
- Konular
- 194
- Online süresi
- 6ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 234
- TM Yaşı
- 5 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 5,419
- DevLira
- 192
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 132
- Online süresi
- 3ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 936
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,736
- DevLira
- 6
Silinmesini doğru bulmadığınız yorumunuz için veya haklı olduğunuzu düşündüğünüz durumda lütfen bu durumu yorumunuzu silen yetkiliye belirtin. Belirttiğiniz takdir de beklentinizi karşılamıyor ise lütfen bir üst yetkiliye başvurunuz. Turkmmo yetkilileri forumun düzenini sağlamak için ve Turkmmoyu Turkmmo yapan siz değerli üyelerimizin haklarını savunmak için varız. Size yapılan haksızlık durumunda kendi adıma konuşmam gerekirse hiçbir moderatör veya Admin bu haksızlığı gözardı etmeyecektir. Lütfen bu bölüm ile ilgilenen yetkililere başvurunuz.
Yorumumu silen yetkiliyi bilmiyorum, nereden görebilirim olkan?
Koca bir metinde sadece bir yerde yazan yazı için kocaman anlatım siliniyor
- Konular
- 356
- Online süresi
- 3ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Sizin yorumunuzu görmedim. Yorumunuz ne kadar içeriğe faydalı olacak bir yorum olsa dahi Turkmmo veya bu bölümün kurallarına mugayir olacak bir pozisyonda ise yani yorumun içinde argo, aşağılayıcı, suçlayıcı, rencide edici vb. gibi kelime var ise bu bir yanlış içeriğinizdeki maalesef tüm doğruyu götürür. Ayrıca isterseniz yorumunuzu tekrar yazabilirsiniz ve bunu yapmakta özgürsünüz. Lütfen içeriğe gerçekten faydalı olabilecek bir yorum ise tekrar yazınız. Cevap yaz butonunu kullanmadan önce lütfen yorumunuzu kontrol ediniz.Yorumumu silen yetkiliyi bilmiyorum, nereden görebilirim olkan?
Koca bir metinde sadece bir yerde yazan yazı için kocaman anlatım siliniyor
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)