Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Animasyonlarda kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ae4216
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 648

ae4216

Level 3
TM Üye
Konular
9
Çözüm
1
Online süresi
22d 36m
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
974
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar. 2 haftadır arıyorum ama bi türlü çözemediğim konu. oyun 60 fps sabit olmasına rağmen mob animasyonlarında, karakter yürüme animasyonlarında kasma sorunu var 30 fps gibi yani tam akıcı değil fps 60 sabit olmasına rağmen. Mevcut açık olan oyunlarla kıyasladığım zaman belli başlı sunucular yağ gibi akıyor. onlardada 60 sabit ama oyun akıcı. bu konu acaba client optimizasyonuyla mı alakalı, Eğer öyleyse bu işlemi forumda bulabilir miyim? (bir çok konu araştırdım ama optimizasyon adına psm sistemleri mevcut onuda eklediğim halde oyunda yine akıcılık yakalayamadım) Yardımcı olursanız çok makbule geçer, ucundan bir trick verseniz bile yeterli şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi forumlar. 2 haftadır arıyorum ama bi türlü çözemediğim konu. oyun 60 fps sabit olmasına rağmen mob animasyonlarında, karakter yürüme animasyonlarında kasma sorunu var 30 fps gibi yani tam akıcı değil fps 60 sabit olmasına rağmen. Mevcut açık olan oyunlarla kıyasladığım zaman belli başlı sunucular yağ gibi akıyor. onlardada 60 sabit ama oyun akıcı. bu konu acaba client optimizasyonuyla mı alakalı, Eğer öyleyse bu işlemi forumda bulabilir miyim? (bir çok konu araştırdım ama optimizasyon adına psm sistemleri mevcut onuda eklediğim halde oyunda yine akıcılık yakalayamadım) Yardımcı olursanız çok makbule geçer, ucundan bir trick verseniz bile yeterli şimdiden çok teşekkür ediyorum.
sunucunuzdan videolu örnek gösterir misiniz. Ama dediğiniz şey client optimizasyonu ile ilgili. Bazı sunucularda bu akış biraz daha iyi. Yanı sıra videolardaki editleme işlemleri, sunucu çok akıcıymış gibi gösterebiliyor. Yine de temelde bir sorun olup olmadığını görmemiz için video gerekir.

Bazı sunucularda max fps 220 civarlarına kadar yükseltiliyor o yüzden akıcı oluyor oyun . sizin kaynak dosyanızda 60 fps sabit olduğu için kasma hissediyor olabilirsiniz. Kendim max fps sistemini paylaştım fakat 90 ve üzeri fpslerde kayma problemi mevcut istersen yinede bi dene o akıcılığı sağlayacakmı ama kayma sorunu var belirtmiş olayım.

Bazı sunucularda max fps 220 civarlarına kadar yükseltiliyor o yüzden akıcı oluyor oyun . sizin kaynak dosyanızda 60 fps sabit olduğu için kasma hissediyor olabilirsiniz. Kendim max fps sistemini paylaştım fakat 90 ve üzeri fpslerde kayma problemi mevcut istersen yinede bi dene o akıcılığı sağlayacakmı ama kayma sorunu var belirtmiş olayım.

Aslında bu konu üzerindede çok araştırma yaptım,yorumları okudum kayma problemi olduğu için ekleme yapmamıştım. Denemekte fayda var Teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri