farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu N2PLAY - SERVER FILES & SOURCES - MULTI-LANGUAGES - NEW GAME-PLAY LV MAX 150 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 233
  • Görüntüleme Görüntüleme 66K
  • Etiketler Etiketler
    n2play
4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size tamamını paylaştım sebebi ise ben metin2 `yi bıraktım sırf bu filesi gördüm çözüp insanlara yardımcı olmak istedim
aditzu isimli karaktersiz millete 50 euro karşılığı satıyordu bende satın alan birisi ile anlaşarak bu kişinin daha önce çok fazla bu tür şeyler yaptığı
bir de türk düşmanı birisi olduğu için satın alan kişi dahi build yapamadığını öğrendik yani kurulum için yardım etmiş aditzu ama oda kuramamış sonrasında kendi bilgisayarında build alıp sattığı kişiye atmış oyuna girebilmiş sadece bizde biraz uğraştık hungary romania lı arkadaşlarla ve sizlerle paylaştık sırf paranız gitmesin diye bazıları yok bug var yok şu var çok bilmiş arkadaşlar sizin kullanmanızı istemiyorlar onlar kendilerini biliyorlar sizin için youtube kurulum videosu atıcam bugün inşallah selametle.
Emeğine sağlık kankam.

Hi, please how can i fix Backtrace?
Thank you.
1672856526041.png

libler ile ilgili sorun yaşayanlar build yapamıyormuş bende yaşadım bu sorunu ama
çözümü hakkında hatırlamıyorum ama isterseniz şunu yaparak çözüme ulaşabilirsiniz
C:\Users\metin\Desktop\N2Play\Source\build_release_cython\bin\client\Release
bu bölüme gelip indirdiğiniz dosyaları bu bölüme atıp ardından önceki yorumda yazdıklarımı uygulayın
build edecektir.
I don´t 100% understand, what i must do here: C:\Users\metin\Desktop\N2Play\Source\build_release_cython\bin\client\Release
What files do I need to put here?
And next I need to use cmake to configure, generate and then open the project in VS?

Sorry and thank you.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri