Size tamamını paylaştım sebebi ise ben metin2 `yi bıraktım sırf bu filesi gördüm çözüp insanlara yardımcı olmak istedim
aditzu isimli karaktersiz millete 50 euro karşılığı satıyordu bende satın alan birisi ile anlaşarak bu kişinin daha önce çok fazla bu tür şeyler yaptığı
bir de türk düşmanı birisi olduğu için satın alan kişi dahi build yapamadığını öğrendik yani kurulum için yardım etmiş aditzu ama oda kuramamış sonrasında kendi bilgisayarında build alıp sattığı kişiye atmış oyuna girebilmiş sadece bizde biraz uğraştık hungary romania lı arkadaşlarla ve sizlerle paylaştık sırf paranız gitmesin diye bazıları yok bug var yok şu var çok bilmiş arkadaşlar sizin kullanmanızı istemiyorlar onlar kendilerini biliyorlar sizin için youtube kurulum videosu atıcam bugün inşallah selametle.
aditzu isimli karaktersiz millete 50 euro karşılığı satıyordu bende satın alan birisi ile anlaşarak bu kişinin daha önce çok fazla bu tür şeyler yaptığı
bir de türk düşmanı birisi olduğu için satın alan kişi dahi build yapamadığını öğrendik yani kurulum için yardım etmiş aditzu ama oda kuramamış sonrasında kendi bilgisayarında build alıp sattığı kişiye atmış oyuna girebilmiş sadece bizde biraz uğraştık hungary romania lı arkadaşlarla ve sizlerle paylaştık sırf paranız gitmesin diye bazıları yok bug var yok şu var çok bilmiş arkadaşlar sizin kullanmanızı istemiyorlar onlar kendilerini biliyorlar sizin için youtube kurulum videosu atıcam bugün inşallah selametle.
C:\Users\metin\Desktop\N2Play\Source\src\client\script serverinfowo gibt man die ip für die root ein
oyunu başlatırken hata alırsanız probably already running şunun gibi hata olursa
önce sh clear.sh çekin ardından start verin sorunsuz açılacaktır.
önce sh clear.sh çekin ardından start verin sorunsuz açılacaktır.
"
beklemedeyiz kral <3Size tamamını paylaştım sebebi ise ben metin2 `yi bıraktım sırf bu filesi gördüm çözüp insanlara yardımcı olmak istedim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)