HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüm teknik bilgilere sahibim 2007 yılından beri bu sektordeyim aradığım özellikler
-Loncalarla iletişime geçip davet etme
-Genel teknik bilgi (MySQL - putty - filezilla - pack düzenleme vb)
-Maddi destek
-Manevi destek
A dan Z ye tüm kararları ortak alacağım biri olmalı reklamından sunucusundan isminden herdeyine kadar ortak olacağım ben 5 lira verdiysem oda 5 lira verecek 10 lira kazandiysak 5 bana 5 ona detaylı bilgi için
DC= RedFire#1515
PM den ulaşın
-Maddi destek
-Manevi destek
A dan Z ye tüm kararları ortak alacağım biri olmalı reklamından sunucusundan isminden herdeyine kadar ortak olacağım ben 5 lira verdiysem oda 5 lira verecek 10 lira kazandiysak 5 bana 5 ona detaylı bilgi için
DC= RedFire#1515
PM den ulaşın
Son düzenleme:
serverinize hala ortak arıyorsanız benimle iletişime gecebilirsiniz 505 029 10 09Tüm teknik bilgilere sahibim 2007 yılından beri bu sektordeyim aradığım özellikler
-Maddi destek
-Manevi destek
DC= RedFire#1515
PM den ulaşın
Filesı bulunan ortak aranıyor
elinde sağlam 1-99 veyahutta 1-105 filesi olan beraber geliştireceğimiz ortak arıyorum 2 kişiyiz maddi manevi destek vereceğiz toplamda 4 kişi düşünüyoruz herkesin yatırımı olacak ! RedFire#1515 dc den ekleyebilirsiniz beni
tek konu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)