Evet kapatmadan sildim. Bu arada bilişime söyledim düşme oranlarını burdan ayarlıyormuşuz. Ama ne yaparsam yapayım rakamı aynı düşüyor.bu arada etkinliği questten sildikten sönra eventflag ile manuel olarak kapatın \e ile sonra tekrar açın siz etkinliği kapatmadan silmişsinizdir o nedenle
Her metinden 2-3 adete indi, bunu metin2 TR official değerlere çekmenin bir yolu vardır ya.local sans = number(1, 50)
if sans == 10 then
Deneyin.
O questi devre dışı bırakıp bi bak bakalım. Sourceden çekiyorsa yine düşmesi lazım. Bana yani 1, 50 yapıyorum == 10 a diyorum her kesimde 10 gelmesi büyük başarıdır derim.Her metinden 2-3 adete indi, bunu metin2 TR official değerlere çekmenin bir yolu

Nasıl bir bahtım varsa artıkO questi devre dışı bırakıp bi bak bakalım. Sourceden çekiyorsa yine düşmesi lazım. Bana yani 1, 50 yapıyorum == 10 a diyorum her kesimde 10 gelmesi büyük başarıdır derim.![]()
otoevent.lua dosyasını sildim sh make.sh yaptım. Oyunda event yönetim penceresi ve event listesine kadar hepsi gitti ama hala aynı oranda düşüyor.O zaman sourceden çekiyor. Bilişim sahibi ile irtibata geçin.Nasıl bir bahtım varsa artıkotoevent.lua dosyasını sildim sh make.sh yaptım. Oyunda event yönetim penceresi ve event listesine kadar hepsi gitti ama hala aynı oranda düşüyor.