romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Oto Event Drop Düşme

201179

Level 2
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
14
Çözüm
6
Online süresi
17d 52m
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
53
MmoLira
2,195
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, oto event drop düşme miktarlarını nasıl ayarlarım. Mesela Ayışığı Sandığı çok fazla düşüyor, nerdeyse her slottan sandık düşüyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
bu arada etkinliği questten sildikten sönra eventflag ile manuel olarak kapatın \e ile sonra tekrar açın siz etkinliği kapatmadan silmişsinizdir o nedenle
Evet kapatmadan sildim. Bu arada bilişime söyledim düşme oranlarını burdan ayarlıyormuşuz. Ama ne yaparsam yapayım rakamı aynı düşüyor.
local sans = number(1, 50)
if sans == 10 then

Deneyin.

Her metinden 2-3 adete indi, bunu metin2 TR official değerlere çekmenin bir yolu
O questi devre dışı bırakıp bi bak bakalım. Sourceden çekiyorsa yine düşmesi lazım. Bana yani 1, 50 yapıyorum == 10 a diyorum her kesimde 10 gelmesi büyük başarıdır derim. 🤣🤣

O questi devre dışı bırakıp bi bak bakalım. Sourceden çekiyorsa yine düşmesi lazım. Bana yani 1, 50 yapıyorum == 10 a diyorum her kesimde 10 gelmesi büyük başarıdır derim. 🤣🤣
Nasıl bir bahtım varsa artık :) otoevent.lua dosyasını sildim sh make.sh yaptım. Oyunda event yönetim penceresi ve event listesine kadar hepsi gitti ama hala aynı oranda düşüyor.

Nasıl bir bahtım varsa artık :) otoevent.lua dosyasını sildim sh make.sh yaptım. Oyunda event yönetim penceresi ve event listesine kadar hepsi gitti ama hala aynı oranda düşüyor.
O zaman sourceden çekiyor. Bilişim sahibi ile irtibata geçin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri