Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O kişi ben değilim ayrıca fatih şahin oyunu açan arkdaşımın gm hesabına girdi sadece patlamalık hiçbirşey yok ortada yaptığım başarılarda ortada costarikadan sonra adorn2 açıldı ömrün boyunca göremiceğğn onlineyle aylarca aktif kaldı sonrasında erosmt2 açıldı boş yere artislik yapma abisi önce pack nasıl kapatılır onu öğren sonra files satarsınnnnnEkli dosyayı görüntüle 90486
patır patır patlayan files yapmışlar bak sen işe yavv dediğim gibi seni senden daha iyi tanıyorum merak etme yaptığın işlerde ortada buda patlarken yalvarış nağralarından birimilletin bilgisine bok atmadan önce kendi yaptığın işlere bak hadi yallah şimdi konunun altından
![]()
2.000 TL sorunsuz files.Ekli dosyayı görüntüle 90486
patır patır patlayan files yapmışlar bak sen işe yavv dediğim gibi seni senden daha iyi tanıyorum merak etme yaptığın işlerde ortada buda patlarken yalvarış nağralarından birimilletin bilgisine bok atmadan önce kendi yaptığın işlere bak hadi yallah şimdi konunun altından
![]()
Heda2 40k aktif oyuncu ile denendi.
RikaMt2 400k aktif oyuncu ile denendi.
Güncelleme verildi, hiçbir sorun yok.
Tamamen stabil hâle getirildi.
Kendinize ait bol coreli ve anlık patlamalı filesiniz olsun istiyorsanız doğru yerdesiniz.
sadlkjflksdajfklsaj daha iyi anlatılamazdı bu arada2.000 TL sorunsuz files.
Kendinize ait bol coreli ve anlık patlamalı filesiniz olsun istiyorsanız doğru yerdesiniz.

O kişi ben değilim ayrıca fatih şahin oyunu açan arkdaşımın gm hesabına girdi sadece patlamalık hiçbirşey yok ortada yaptığım başarılarda ortada costarikadan sonra adorn2 açıldı ömrün boyunca göremiceğğn onlineyle aylarca aktif kaldı sonrasında erosmt2 açıldı boş yere artislik yapma abisi önce pack nasıl kapatılır onu öğren sonra files satarsınnnnn
hacı dayı daha ne diyim bilemedim filesi yapan belli satan belli sen şimdi filesi ben yapmadımda dersin sdaflkjlksdajf
2.000 TL sorunsuz files.
Öyle acıyorumki hepinize Müşterimi dolandırmaya çalıştığının varez files sattığının kanıtıdır .Beni bu piyasada rakibim olup seven kimse yoktur hepiniz yeni yetmelersiniz,
Hiçbir usta diğer ustanın işçiliğini beğenmez.kötüler bu hayatın gerçeğidir ki sizde ustalık denilecek hiçbirşey yok
Mücahit bütün adlı dolandırıcı hiçbir bilgisi olmayan zavallı çocuk
Daha fazla konuşmayacağım rezil oluyorsunuz ikinizde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)