Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Cevaplandı Sistem kodlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zalo25252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 383

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben kendime ait Bir sistem kodlamak istiyorum. Giris çaplı ufak tefek, fakat aklıma takılan bir kaç birseyler oluyor bilenler aydınlatırsa sevinirim.
1) örnek olarak offline Shop
-Açılan pazar görüntüsü için gerekli olan dosyalar değişiklikler nerede yapılmalıdır ve hangi dil gerekli c++ mi phayton mu?
-Itemlerin pazara koyulması, fiyat belirlenmesi vb değişiklikler nerede yapılmalıdır hangi dil gerekli ?
-Oyuncularin bu itemleri sorunsuz şekilde alabilmesi için değişiklikler nerede yapılmalıdır hangi dil gerekli?
"
KISACASI BANA BIR SISTEM ICIN GEREKLI OLAN DILLER VE BAGLANTILI OLAN DOSYALAR( GORUNTUYU NERDEN, KOMUTU NERDEN ALIYOR) TARZI KISA VE AÇIKLAYICI BILGILER LAZIM. YARDIMCI OLACAK ARKADASLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Çözüm
Forumdaki sistemleri indirip Kodlarını inceleyebilirsin Ama Bu işlerden anlamıyorsanız hangi kodun ne işlev gördüğünü Anlamazsınız kısacası c++ Bilgisine sahip olmanız lazım Eğitim setleri alarak kendinizi geliştirebilirsiniz Veya Kurslara gidebilirsiniz
Forumdaki sistemleri indirip Kodlarını inceleyebilirsin Ama Bu işlerden anlamıyorsanız hangi kodun ne işlev gördüğünü Anlamazsınız kısacası c++ Bilgisine sahip olmanız lazım Eğitim setleri alarak kendinizi geliştirebilirsiniz Veya Kurslara gidebilirsiniz

Çözüm
Bunun için öncelikle c++ ve Python yazılımlarını bilmeniz gerekli bu yazılım dillerini öğrendiğinde paylaşılmış bir offline shop dosyalarını indirerek inceleyebilirsin

Merhaba @zalo25252 Sorununuza en iyi cevap olan yoruma en iyi cevap kupasını verir misiniz? Eğer yapılan yorumlardan herhangi biri en iyi cevap değil ise lütfen konunuz hakkında bilgi veya ifade veriniz.

Aşağıdaki ifade şekilleri gibi;

Daha detaylı yorumlar bekliyorum.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri