SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı cesaret pelerini çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forestatic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

forestatic

Level 2
Üye
Konular
7
Online süresi
11d 26m
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
44
MmoLira
176
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bütün cesaret pelerini kodlarını denedim fakat hiçbiri çekmiyor çalışmıyor bastığım halde çözümünü bilen varmı

Telefonda olduğum için Tam bir fikrim yok fakat yolları izlemek gerekirse

İtem_protodan cesaret pelerinin typesine bakın yada kodunu char_item de arayın veya o type ismini yada subtype ismini arayın neyi çalıştırıyor örneğin

case PELERİN_KODU: veya
case PELERİN_TYPESİ:
aggressive_monster()

Not: Yukarıdaki sadece örnektir.

tahminen char_item.cpp içinde bulabilirsiniz. Belki pelerin kodlarını yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.

Telefonda olduğum için Tam bir fikrim yok fakat yolları izlemek gerekirse

İtem_protodan cesaret pelerinin typesine bakın yada kodunu char_item de arayın veya o type ismini yada subtype ismini arayın neyi çalıştırıyor örneğin

case PELERİN_KODU: veya
case PELERİN_TYPESİ:
aggressive_monster()

Not: Yukarıdaki sadece örnektir.

tahminen char_item.cpp içinde bulabilirsiniz. Belki pelerin kodlarını yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz.
1.png

Şuan orjinali böyle değiştirmedim oyunda bu itemi aratıp denedim çalışmıyor acaba başka bir yerde eksiklik mi var bu turkmmodaki altyapi filesi kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 87901

Şuan orjinali böyle değiştirmedim oyunda bu itemi aratıp denedim çalışmıyor acaba başka bir yerde eksiklik mi var bu turkmmodaki altyapi filesi kullanıyorum.

O alt yapıyı daha önce indirip bir kaç ekleme yapıp bırakmıştım. Şimdi AggregateMonster char.cpp de veya büyük ihtimalle char_state.cpp de arayın belki de bir eventflagı vardır veya config.cpp üzerinden kanallardaki confinge aktiflik veya deakliflik gibi ayar verişmiş de olabilir. Oraya gidip resim atar mısınız.

item_protodan cesaret pelerinin type ismini söyler misiniz.

Örneğin

İtem kodu - locale_name - type

Takip etmekte olacağınız kısık protonun 3. Cü kısmıdır.

Örnek

70037 - localename - ITEM_USE

buradaki item use farklılık gösterebilir yada yanındaki subtype ismini de verebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri