InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu ⭐️ 1-99 HARDSCHOOL SERVER FİLES ⭐️

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Filesi zamanında v1 olarak ENESDEN bizzat sourceli olarak satın aldım. Satın aldıktan sonra @Emin S. kardeşimle beraber bir ton hatasını, açığını, oyunu patlatan sistemleri kapatıp düzenledik. Oldschool yapısına göre sistemler de eklemişizdir.

Filesi zamanında alan müşterim yanlış hatırlamıyorsam +1320 gibi oyuncu ile açmış ve güzel kazanmış. Hem onun hemde oldschool sağladığım müşterilerimin onayını alarak bu filesi paylaşma kararı aldım

EL ALTINDAN SATAN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN

Sürümler;
FreeBSD: 11.x
MySQL: 5.5
Visual Studio: 2013

k_envanter.png

oyun_secenekleri.png

Paylaşım için teşekkürler.

Çok iyi bir files ekip gerçekten çok başarılı. Yaptıkları diğer projeleri'de oynama fırsatım oldu. Ve gelecek diğer projelerininde çok sağlam olacağına inanıyorum.

Çok iyi bir files ekip gerçekten çok başarılı. Yaptıkları diğer projeleri'de oynama fırsatım oldu. Ve gelecek diğer projelerininde çok sağlam olacağına inanıyorum.
Eyvallah kardeşim benim, baştacısın

Bu platformda gerçekten hakkını vererek yapılan tek paylaşım olmuş Allah razı olsun kardeş diğerlerinede örnek olur eline emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri