- Konular
- 58
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 174
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 5,460
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Konunun amacı kolay orta zor fark etmeksizin biraz bile olsa emek isteyen ve ticaretin dönebileceği bir serverda kesinlikle olmasını düşündüğünüz sistemler ve düzenlemeleri belirtmek.Bunlara fixler dahil değil.
Konuya duyulacak ilgi ve alaka doğrultusunda gerekirse çoğunluk düşünceleri esas alınarak sağlam bir eklentili altyapı files düzenlemesi yapabiliriz.
Benim düşüncem:
K envanter: Envanteri daha verimli ve düzenli kullanmak açısından kesinlikle önemli.
Max Yang veya Won Sistemi: Oyunda yang limiti 2t ile sınırlı olduğu için özellikle ticaretin bol olacağı serverlar için şart. Benim tercihim Max yangdan yana.
Yeşil ve Normal Efsun Botu: Oyuncuları çok sıkmamak açısından bence zaten kesinlikle olması gereken bir sistem.
Hızlı Menü Sistemi: Oyunda kullanılabilecek tüm sistemlere daha kolay erişebilmek ve göze hitap açısından bence kesinlikle olması gereken bir sistem
İtem Sil-Sat-Düşür Sistemi: Bence gayet kullanışlı ve gerekli bir sistem.
Otomatik İtem ve Yang Toplama Sistemi: Oyunculara kolaylık sağlamak açısından bence gayet yararlı bir sistem.
Boss Efekt Sistemi: Göze hitap ve patronları daha dikkat çekici hale getirmek için bence gerekli sistem.
Biyolog Görev Sistemi: Biyolog görevleri her tür server için bence gerekli bir sistem
+ Basma penceresinde gerekli item adetinin yanında mevcut item adetini görünmesi : Göze hitap ve Pratiklik açısından kullanışlı.
Yere düşen beceri kitabı isminin görünmesi : Bence çok daha hoş ve gerekli
Yere düşen item adeti görünmesi : Bence çok daha hoş ve gerekli
Npc de 0 yanga satılan itemin Ücretsiz olarak yazması : Bence çok daha hoş ve gerekli
Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Zamanla aklıma geldikçe ve sizden gördükçe düzenleyeceğim.
Sizde aynı benim yazdığım şekilde Hangi sistem ve düzenlemenin hangi sebepten dolayı açık ve anlaşılır bir şekilde yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden düşünce ve yorumlarını yazacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İyi Forumlar dilerim
Konuya duyulacak ilgi ve alaka doğrultusunda gerekirse çoğunluk düşünceleri esas alınarak sağlam bir eklentili altyapı files düzenlemesi yapabiliriz.
Benim düşüncem:
----------Sistemler----------
Çevrimdışı Pazar: Pratik ve ikinci bir hesap açma gereksinimi olmadığı için kesinlikle önemli.K envanter: Envanteri daha verimli ve düzenli kullanmak açısından kesinlikle önemli.
Max Yang veya Won Sistemi: Oyunda yang limiti 2t ile sınırlı olduğu için özellikle ticaretin bol olacağı serverlar için şart. Benim tercihim Max yangdan yana.
Yeşil ve Normal Efsun Botu: Oyuncuları çok sıkmamak açısından bence zaten kesinlikle olması gereken bir sistem.
Hızlı Menü Sistemi: Oyunda kullanılabilecek tüm sistemlere daha kolay erişebilmek ve göze hitap açısından bence kesinlikle olması gereken bir sistem
İtem Sil-Sat-Düşür Sistemi: Bence gayet kullanışlı ve gerekli bir sistem.
Otomatik İtem ve Yang Toplama Sistemi: Oyunculara kolaylık sağlamak açısından bence gayet yararlı bir sistem.
Boss Efekt Sistemi: Göze hitap ve patronları daha dikkat çekici hale getirmek için bence gerekli sistem.
Biyolog Görev Sistemi: Biyolog görevleri her tür server için bence gerekli bir sistem
----------Düzenlemeler----------
Yang miktarını Yang - K - M - T Olarak ayırma : Göze hitap açısından hoş+ Basma penceresinde gerekli item adetinin yanında mevcut item adetini görünmesi : Göze hitap ve Pratiklik açısından kullanışlı.
Yere düşen beceri kitabı isminin görünmesi : Bence çok daha hoş ve gerekli
Yere düşen item adeti görünmesi : Bence çok daha hoş ve gerekli
Npc de 0 yanga satılan itemin Ücretsiz olarak yazması : Bence çok daha hoş ve gerekli
Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Zamanla aklıma geldikçe ve sizden gördükçe düzenleyeceğim.
Sizde aynı benim yazdığım şekilde Hangi sistem ve düzenlemenin hangi sebepten dolayı açık ve anlaşılır bir şekilde yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden düşünce ve yorumlarını yazacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İyi Forumlar dilerim
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
çok mantıklı bir konu herkes bildiğini yazarsa benim gibi yeni başlayacaklar vaya hali hazırda files geliştirenlerin işine çok yarar.