- Konular
- 5
- Online süresi
- 13d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 1,070
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cümleten selamün aleyküm aşağıda verdiğim linkteki arkadaş videoyu kaldırmış internette farklı oyunlar için yabancı kaynaklar bulsam da metin2 için bulamadım.
Karakterimin kordinatlarını nasıl bulabilirim ve ışınlanmayı yapabilirim?
Bilgisi olan birisi veya video olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
forum.turkmmo.com
Karakterimin kordinatlarını nasıl bulabilirim ve ışınlanmayı yapabilirim?
Bilgisi olan birisi veya video olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Metin2 Işınlanma hilesi yapımı ve kullanım alanı ÖĞRETİCİ
Merhaba arkadaşlar. İsteğiniz üzerine farklı hilelerin nasıl bulunduğunu ve ne işe yaradığını çekmeye başladım. Bu videoda karakterin X Y Z koordinat pointerlarını bulmayı gösterdim. bir önceki videodan da onları kalıcı yapmayı öğrenebilirsiniz. Eleştiriye tamamen açığım. eksiklerimi söylerseniz...
- Konular
- 27
- Online süresi
- 7d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 1,637
- DevLira
- 0
haritadan x koordinatına bak örneğin 650,709 yazıyorsa ordaki 650 aslında float olark 6500 küsür bir değerdir. value between seçeneğini seçip float olarak 6400 - 6600 aratırsınız sonra başka yere yürüyüp değişen değer aralığını yazarsınız. 50 60 sonuç kaldığında 10lu 20li şekilde aşağı indirip +100 ekleyerek ya da çıkartarak doğru adrese ulaşırsınız. önemli nokta binekliyken ve bineksizken bu adresler farklıdır. binekteyken bineksiz koordinatları gösteren adres çalışmaz.
- Konular
- 5
- Online süresi
- 13d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 1,070
- DevLira
- 3
Üstadım ben direk Unknown initial value ile başlayıp ıncreased value - descreased value ve unchanged valueleri kullanıp sonuçları 100 e kadar felan indirip binek üzerindeyken dediğiniz gibi doğru adrese ulaştım artık ışınlanabiliyorum fakat sorunum şuanda mobları bulmak öğretici videolarınız duruyorsa veya udemy vs. ücretli olarak varsa işimize yarayabilir üstad. Metin - moblar için nasıl bir yol izlemeliyim ?haritadan x koordinatına bak örneğin 650,709 yazıyorsa ordaki 650 aslında float olark 6500 küsür bir değerdir. value between seçeneğini seçip float olarak 6400 - 6600 aratırsınız sonra başka yere yürüyüp değişen değer aralığını yazarsınız. 50 60 sonuç kaldığında 10lu 20li şekilde aşağı indirip +100 ekleyerek ya da çıkartarak doğru adrese ulaşırsınız. önemli nokta binekliyken ve bineksizken bu adresler farklıdır. binekteyken bineksiz koordinatları gösteren adres çalışmaz.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 3,303
- DevLira
- 0
x-y için ne tarafa gittiğinde artıyor ne tarafa gittiğinde azalıyor bulamayabilirsin. bunun yerine saldırı hızını bul ondan bir kaç adres geride Z'yi sonra Y'yi daha sonra da X'i görürsün.Üstadım ben direk Unknown initial value ile başlayıp ıncreased value - descreased value ve unchanged valueleri kullanıp sonuçları 100 e kadar felan indirip binek üzerindeyken dediğiniz gibi doğru adrese ulaştım artık ışınlanabiliyorum fakat sorunum şuanda mobları bulmak öğretici videolarınız duruyorsa veya udemy vs. ücretli olarak varsa işimize yarayabilir üstad. Metin - moblar için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Bunları binekli haline göre de bulursan zaten geriye pointerlarını bulmak kalıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)