Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek IŞINLANMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lmaohw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    hile metin2 hile

lmaohw

Level 2
Üye
Konular
5
Online süresi
13d 12h
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 6 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
1,070
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cümleten selamün aleyküm aşağıda verdiğim linkteki arkadaş videoyu kaldırmış internette farklı oyunlar için yabancı kaynaklar bulsam da metin2 için bulamadım.

Karakterimin kordinatlarını nasıl bulabilirim ve ışınlanmayı yapabilirim?

Bilgisi olan birisi veya video olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

haritadan x koordinatına bak örneğin 650,709 yazıyorsa ordaki 650 aslında float olark 6500 küsür bir değerdir. value between seçeneğini seçip float olarak 6400 - 6600 aratırsınız sonra başka yere yürüyüp değişen değer aralığını yazarsınız. 50 60 sonuç kaldığında 10lu 20li şekilde aşağı indirip +100 ekleyerek ya da çıkartarak doğru adrese ulaşırsınız. önemli nokta binekliyken ve bineksizken bu adresler farklıdır. binekteyken bineksiz koordinatları gösteren adres çalışmaz.

haritadan x koordinatına bak örneğin 650,709 yazıyorsa ordaki 650 aslında float olark 6500 küsür bir değerdir. value between seçeneğini seçip float olarak 6400 - 6600 aratırsınız sonra başka yere yürüyüp değişen değer aralığını yazarsınız. 50 60 sonuç kaldığında 10lu 20li şekilde aşağı indirip +100 ekleyerek ya da çıkartarak doğru adrese ulaşırsınız. önemli nokta binekliyken ve bineksizken bu adresler farklıdır. binekteyken bineksiz koordinatları gösteren adres çalışmaz.
Üstadım ben direk Unknown initial value ile başlayıp ıncreased value - descreased value ve unchanged valueleri kullanıp sonuçları 100 e kadar felan indirip binek üzerindeyken dediğiniz gibi doğru adrese ulaştım artık ışınlanabiliyorum fakat sorunum şuanda mobları bulmak öğretici videolarınız duruyorsa veya udemy vs. ücretli olarak varsa işimize yarayabilir üstad. Metin - moblar için nasıl bir yol izlemeliyim ?

Üstadım ben direk Unknown initial value ile başlayıp ıncreased value - descreased value ve unchanged valueleri kullanıp sonuçları 100 e kadar felan indirip binek üzerindeyken dediğiniz gibi doğru adrese ulaştım artık ışınlanabiliyorum fakat sorunum şuanda mobları bulmak öğretici videolarınız duruyorsa veya udemy vs. ücretli olarak varsa işimize yarayabilir üstad. Metin - moblar için nasıl bir yol izlemeliyim ?
x-y için ne tarafa gittiğinde artıyor ne tarafa gittiğinde azalıyor bulamayabilirsin. bunun yerine saldırı hızını bul ondan bir kaç adres geride Z'yi sonra Y'yi daha sonra da X'i görürsün.
Bunları binekli haline göre de bulursan zaten geriye pointerlarını bulmak kalıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri