- Konular
- 168
- Online süresi
- 25d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 520
- Altın Konu
- 75
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 629
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 Development
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Seviyeye göre bağırmayı ayarlama
Bazı kişiler Seviye 15 de bağırma olması yerine 1 seviyede olsun ister bu onlar için input_main. cpp: Gir ve arat: const int SHOUT_LIMIT_LEVEL = g_iUseLocale ? 15 : 3; if (ch->GetLevel() < SHOUT_LIMIT_LEVEL) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("외치기는...
Yeni Metin2 CMS Panel Mobil Uyum Forumda İLK
Selamlar size çok amaçlı CMS panel paylaşmak istiyorum tamamen türkçe ve mobil uyumlu istediğiniz gibi oynama yapabilirsiniz link sistemden tutunda arka plan arka plandan tutun basit düzenleme yapısı ile hemen düzenleyebilir ve oyununuzda kullanabilirsiniz Kullanım Amacı Nedir ? oyununuzun beta...
Ryuuku 1-120/55-120 Lycanlı Gelişmiş Server Files Tüm Sorunlar Fix
@Ryuuku bir files paylaşmış 2 mayıs 2021 de üşenmeden tek tek 169 sayfa mesajı okudum kimi insan lisans olayını kaldıramamış kimi arkadaş video çekmiş ancak mysql sürümler uyuşmadığı için karekter oluşturmama sorunu ile karşılaşmış kimi lib sorunları ile karşılaşmış kimi insan questlerde sorun...
Metin2 Forum Sistemi | Woltlab full sürüm | Woltlab Tema | Woltlab Dil Dosyası | Kurulum Videolu Sabitlik konu |
Selamlar sürekli oyunum için board arayışı içerisindeydim ne yazık ki forumda ve diğer platforumlarda var olan linklerin hepsi kırık yada full sürüm değildi sizlere woltlab alt yapısını full sürüm olarak paylaşıyorum. Detaylı Kurulum Videosu Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için...
1 dakikada autopack yapımı yeni tasarım
Değerli forum üyeleri ben riopotion bu sistem ile birçok tasarımı kullanabilirsiniz forumda birçok konu var ancak exe oluşturma bir hayli zor ve bazı arkadaşlarımız zorlanıyor bununla birlikte çok basit şekilde autopack yapabiliceksiniz dosya.co indir dosyaupload.com indir Autopack görüntüsü
Kraliyet Bineği
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Farklı Kamera Açısı
Selamlar arşivde duruyordu farklı kamera açısı ancak şuanda forumda olanlardan zom olayı biraz daha farklı Fixlenmiş halidir Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ayar_inc.h #define ENABLE_FOV_OPTION PythonApplication.cpp Ara m_pyGrafik . SetPerspective (...
Sohbet Pençeresinde saat ve seviye gösterme
root/uiwhisper.py açılır ve aratılır; def SendWhisper(self): Tamamı değiştirilir: Renkli Yapmak İsteyenler: def SendWhisper(self): import time import player text = self.chatLine.GetText() textLength = len(text) if textLength > 0: if...
Uzaktan Market
Arşivimde duran uzatkan market sistemi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yang miktarını belirleme
bunu belki forumda paylaşan kişi mutlaka vardır yada bilemiyorum ben baktım göremedim bu sistem 1t 1m diye ayırmakta Öğeyi görmek için üye olmalısınız. uiinventory.py Açılır Aratılır: self.wndMoney.SetText(localeInfo.NumberToMoneyString(money)) Değiştirilir...
exp miktarı görme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. char_battle.cpp açıyoruz ve aratıyoruz to->PointChange(POINT_EXP, iExp, true); Altına Ekliyoruz, to->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "|cff00ff00|H|hKazanilan Exp : %d", iExp); Not: |cff00ff00|H|h altın sarısı ben ise görselde yeşil yaptım oyunuma daha çok...
Başlangıç saldırı hızı ayarlama
Açılır: char.cpp SetPoint(POINT_ATT_SPEED, 100); 100 yazen yer editlenir
max seviye sınırı belirlenmesi
Server/game/src/char_item.cpp açılır ve aratılır; if (item->GetVnum() == 76014) Aşağı inilir... Bu şekilde bir kod satırı vardır; else if (item->GetVnum() == Bunu bu şekilde ayarlayabilirsiniz: else if (item->GetVnum() == raSii%50AtackBonus) Yukarıdaki raSii%50AtackBonus Yazan count şeklinde...
Hile Koruma Sistemi Ücretsiz
Selamlar test edip denedim 10 üzerinden 7 puan verebilirim ücretli satılan hile koruma sistemlerine ücret vermek istemeyen yada benim gibi kendini geliştirmek istiyen kişiler tarafından kullanılabilir Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Locale_inc.h /*/ Açılır /*/ #define...
Sınırsız Otopot ve Pelerin
Kırmızı ve Mavi Pot sınırsız yapıcağız işlem çok basit char_item.cpp dosyası içerisinde aratılır void CHARACTER::AutoRecoveryItemProcess(const EAffectTypes type) kod bloğu komple değiştirilir; void CHARACTER::AutoRecoveryItemProcess(const EAffectTypes type) { if ((true == IsDead()) || (true...
Anlık isim değiştirme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Çalışma mantığı basittir isimi girersiniz karekter attığınızda yeni isim aktif olur ve oyuna bakım yapmanıza gerek yoktur karekter değişen isim loglarını görüntülüyebilirsiniz ( Arşivden ) mysql/log/log_change_name Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi...
İtem Kod gösterme
Selamlar herkese daha önce paylaşıldı m bilmiyorum itemlerin üzerine geldiğinde itemin gmler tarafından kodunu görüntülenmeyi göstericeğim ( Vnum ) Non-Src > Client > root > uitooltip.py import chr import player [...] def AddItemData(self, itemVnum, metinSlot, attrSlot = 0, flags = 0...
Serbest Alma Levelini Değiştirme
Öncelikle pack'ı açacağız, pack'ın içinden root.epk'yi bulup pack açıcı ile açıyoruz. Açtıktan sonra içerisinden constinfo.py dosyasını buluyoruz ve açıyoruz. PVPMODE_PROTECTED_LEVEL = 15 ( 15 ) yazan yere kaç seviyede serbest açılması gerektiğini yazıyorsunuz işlem tamam
Metin2 Eski tarz 2008
Selamlar ben Arif Arşivimde duruyordu paylaşmak istedim belki işine yarıyanlar olur Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yatay Envanter
Az önce arşivimi karıştırırken gördüm farklı bir görüntü farklı bir tasarım yatay envanter Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Metin2 Yeni Farklı 2 NPC
Arşivimde dolaşırken gördüm umarım işinize yarar Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Metin2 1-99 Görevler TR
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Selamlar Arşivimde buldum ben ozaman 1-99 oyunum için düzenlemiştim umarım işinize yarar Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Eyşa Karşılığı Ep verme
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Umarım işinize yarar quest bilge_hatun begin state start begin when 20094.chat."Alem2 Ep Kuponu " begin say_title("Alem2 Bilge Hatun:") say("") --- l...
Sersemlik bugu fix
oyunun orjinalinde böyle birşey yok ama wslik sunucu gibi sunucularda sersem olayı olmaması lazım yani char_resist.cpp açın. arat bool CHARACTER::IsImmune(DWORD dwImmuneFlag) Fonksiyonunun içinde int immune_pct Değişkeni vardır. Bu değişkenin karşısında 90 yazıyor. O 90'ı 100 olarak...
Başlangıç questi
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Ödül Questi
Bu quest serverinizde yarışma düzenlerseniz ( gm bul gibi .) ödül olarak oyunculara verebileceğiniz bir sandıktır. odul_sandigi.lua : quest odul_sandigi begin state start begin when 50080.use with item.get_id() begin say_title(gameforge.odul_sandigi._10_sayTitle)...
lonca maden işleyici
quest , itemi npc üzerine sürükle bırak yöntemiyle çalışır ; --[[ turkmmo : riopotion --]] quest guild_building_melt begin state start begin function GetOreRefineCost(cost) if pc.empire != npc.empire then return 3 * cost end if...
saç stli bonus seç quest
kendi sunucunuza göre düzenleyin quest hair_select begin state start begin when 74001.use or 74002.use or 74003.use or 74004.use or 74005.use or 74006.use or 74007.use or 74008.use or 74009.use or 74010.use or 74011.use or 74012.use or 74251.use or 74252.use or 74253.use or 74254.use...
Duyru quest
Adım - 1: Filezilla'ya giriş yapıp aşağıda ki belirtilmiş dizine "duyuru.quest" dosyamızı atıyoruz. /usr/game/share/locale/turkey/quest Adım - 2: Putty'e bağlanıp aşağıda vermiş olduğum kodları sırasıyla ilk önce 1 numara [ENTER] daha sonra 3 numara [ENTER] olacak şekilde yapıyorsunuz...
Ruh taşı Okuma şansı artırma [SİLİNDİ]
Ruh taşının geçme oranını, questten istediğiniz gibi ayarlayıp, normal şekilde questi okutmanız yeterli yani C++ lara girip de confige eklemek, gibi şeylerle kafanızın yorulmasını engellemek amaçlı yaptığım bir değişiklik. Oranı, questteki 178. satırdan editleyebilirsiniz. Öğeyi görmek için...
Son düzenleme:
- Konular
- 10,579
- Çözüm
- 219
- Online süresi
- 10mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 16,721
- Altın Konu
- 444
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 691
- MmoLira
- 19,925
- DevLira
- 601
Eline sağlık. Başarılar dilerim.
- Konular
- 597
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 4,323
- Altın Konu
- 76
- Başarım Puanı
- 297
- MmoLira
- 5,024
- DevLira
- 756
Eline sağlık. Başarılar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)