- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,568
- DevLira
- -19
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Knight Online Steam
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
C++ / C# / Python
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Metin2 PvP Client - Pack Paylaşımları
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Metin2 PvP Panel - Web
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Oyun Yamaları
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Alacakaranlık Etkinlikleri
Ramazan etkinliklerimizin bir parçası olan Knight Online Alacakaranlık etkinliklerinde yer almayı unutmayın! Bu etkinliklerde sayısız zorluklar siz Şövalyeleri bekliyor fakat korkmanıza gerek yok çünkü kralların alacakaranlık festivali tüm bu dönem boyunca sizi daha da güçlendirecek...
Gül Şovalyesi Etkinliği
Bahar yerini yaz mevsimine bırakırken, Moradon'a özel güllerde bu mevsimle birlikte açmaya başlıyor. Bu özel güller Ultima'yı bifrostun derinliklerinde gömülü bulunan odasında tutmak için [White Knight] Rose'a yardım ediyor. Gül Şövalyesi Etkinliği boyunca, tüm oyuncularımız günlük olarak oyun...
C++ / C# / Python
Metin2 Simya Güncellemesi (Mitsi-MYTH)
Konuda yazmayanlar burada(item_list, tablo vs.): Paste Gerekli pack link: tıkla VT (trojan doldurdum packın içine haberiniz ola): tıkla for game: • common/service.h • #define ENABLE_DS_GRADE_MYTH • common/item_length.h • // Arat: DRAGON_SOUL_GRADE_LEGENDARY, // Altına ekle: #ifdef...
Realtime regen event (belirli moblar için gerçek zamanlı regen süresi)
Selams, Başlıkta aşağıdaki kodun ne işlevde çalışacağı mevcut, regen dosyalarının içine belirlediğiniz mob, group, group_group'ları eğer gerçek zaman ise mob veya grup lideri öldüğünde yeni bir event oluşturacak. Regen satırını gerçek zamanlı yapmak için "x" harfini kullandırdım...
[C++] İteme + basınca alttan duyuru verdirme
İşinize yararmı bilmem ama ince detaylara önem veren biriyim :D Önceki paylaşılandan farkı Yükseltme işlemine göre duyuru gönderir. Büyülü Metal, Kutsama kağıdı gibi vs. Sistem Görseli Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
[C++]Büyülü Saldırı Değeri Efsunu BUG Fixi
Paylaşılan, ücretli satılıp sonradan warez'e düşen veya satıştaki halleriyle bile, açılan çoğu (tümü değil birkaç tane pvp'de çalışıyor) Büyülü Saldırı Değeri efsunu çalışmıyor. Nasıl çalışmıyor veya nasıl test edersiniz. Örneğin Sura karakteri, Büyülü Saldırı Değeri kullanması gerekiyor...
Bossların kaydırıp duvara sıkıştırmasının düzeltmesi
// (struct FuncSplashDamage) içinde arat: GetDeltaByDegree(degree, fCrushSlidingLength, &fx, &fy); sys_log(0, "CRUSH! %s -> %s (%d %d) -> (%d %d)", m_pkChr->GetName(), pkChrVictim->GetName(), pkChrVictim->GetX(), pkChrVictim->GetY()...
(C++,Py,Lua) ThePRNCE | İmparatorluk Savaşı Sistemi
ThePRNCE İmparatorluk Savaşı Sistemi İsteyen çok bikaç hatasını çözmekle uğraşamadım :D Eksiğide olabilir kontrol edin çözelim çözen arkadaşlarda bildirsin güncelleyelim ona göre İndirme Linki TIKLA Virus Total...
Duygu kullanırken item bloklama, silah, effect ve skillerin gözükmemesi (like Official)
duygu kullanırken item değiştirmez, silahı, efektini ve hava kılıcı ve keskinlik effectlerini gizler Konuda yazmayan gerekli olanlar(locale_string && emotion_types) bu linkte. for game: // herhangi public: classının içine ekleyin: bool isOnEmotion; // Arat...
Client için Yağmur(Rain) eklentisi
//FPS Düşürmez, Python resim yüklemez Python'da kullanacağınız komut: background.EnableRain(0-1) Arşiv içindekileri gerekli yerlere atın. // Arat: m_pyBackground.RenderSnow(); // Altına ekle: m_pyBackground.RenderRain(); // Arat: m_SnowEnvironment.Destroy(); // Altına...
[Python] NoticeBar(Duyuru) kısmını Zodyak Görevleri gibi yapma
İşinize yararmı bilmem ama ince detaylara önem veren biriyim :D Eski tip üstte açılan küçük notice barını zodyak görev barı gibi düzenledim :) Sistem Görseli https://paste2.org/DUtGMpPU
Bossların yere düşme Fix'i [like Official]
Tavsiye! Bossları geri sekmemesi için(knockback) daha önce açılan bu konudakileri yapın. Official sunucularda boss'lar yere düşmez, sende düşüyorsa onun fixi; // Arat: void CActorInstance::__HitGreate(CActorInstance& rVictim) { // DISABLE_KNOCKDOWN_ATTACK if (rVictim.IsKnockDown())...
[C++/Py] Official ENABLE_OX_RENEWAL
Official Ox Eventi Güncellemesi (ENABLE_OX_RENEWAL) Açıklama: Önceki OX Etkinliği penceresi 2'satır gösteriyordu, ekstra 2 satır daha gösterip pencere kapanıyordu (bigBoard) onu değiştirmişler, 4 satırlık pencere yapılıp ekranda kalması sağlanmış, sistem mantığı değişmiş yani. Sistem Video...
Official Efsun Bonus Sistemi
TR Tipi Karakter penceresi yanındaki bonus penceresi Anlatım .rar içinde mevcut. Hata alan olursa ki olmaz sanırım konu altından yardım ederiz. Sistem Görseli İndirme Linki Virus Total 0702 23:22:18253 :: File "ui.py", line 1379, in CallEvent 0702 23:22:18253 :: File "ui.py", line 88...
Farklı isimli client'den girişi engellemek
Bayramınız mübarek olsun! input_logindir oyundan sorgudur gereği yok :) 3-4 satır ekleme ile exe ismini kontrol ettirebiliriz, bkz. // Arat: if (!CMSWindow::Create(c_szName, 4, 0, WindowMode, ::LoadIcon( GetInstance(), MAKEINTRESOURCE( IDI_METIN2 ) ), IDC_CURSOR_NORMAL)) {...
radiobutton tooltip güncellemesi (Mitsi simya için veya nerede kullanırsan)
radiobutton'larda tooltip göstermek için ekstra bir güncelleme (mitsi simya ile geldi sanırım official cliente.) Aynı mantıkda diğer tüm radiobuttonlarada eklenebilir ;) // Arat: void CRadioButton::OnMouseOverIn() { if (!IsEnable()) return; if...
Simya için bonus değişim penceresi (Simya efsun nesnesi nedir la?)
Official tarzı ama değil, kendi mantığıma kullanma şeklime göre yazdığım mantıkda, değiştirip de kullanabilirsiniz. Simyanın saflık derecesine göre istenen Ejderha alevi sayısı değişir. eskiden yaptığım birşey eksik birşey varsa konu altından bildirin. #define ENABLE_DS_CHANGE_ATTR // Uygun...
Otomatik Simya Arındırma [Python]
Otomatik Simya Arındırma Sistemi Kendi hazırladığım kullandığım bir sistem, bir sorunu yok (itemslotu bulamadığında durması hariç) açık olan simya penceresindeki simyaları otomatik arındırır. Mantığı basit, checkbox işaretliyse penceredeki itemleri taşıyıp arındır butonuna basıyor :D Sistem...
Extra Slot Sistemi (VegaS Keyboard)
// Arat #ifdef ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_EQUIPMENT_SLOT_START", c_New_Equipment_Start); PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_EQUIPMENT_SLOT_COUNT", c_New_Equipment_Count); #endif // Altına Ekle #ifdef ENABLE_NEW_QUICK_SLOT_SYSTEM...
Metin2 Loading ekranı Tip(ipucu) güncellemesi
Bayramınız mübarek olsun! Ben official diyemiyorken, millet resim ekleyip official diyor ya gülüyorum :) Official'de incelerseniz okumayı öğrenebilirsek tabi inşallah giriş yapılan index'e göre ipucu gösterir. Uğraşmadım onunla, oyun sahibi kendi istediklerini yazsın gibisinden hallettim ;)...
C# - TR Tipi AutoPatcher SRC (MD5 Kontrollü)
Altyapı olarak Sanchez source vardı, minik pencerede onu kullanmıştım zamanında eski sürümü gibi birşey bu. Ama işinizi görür, geliştirmek isterseniz src zaten linkte. Web klasöründeki aXs.php dosyası liste.txt'yi oluşturmak için var. Packları direkt siteye yüklediğinizde MD5 listesini...
Buy with ITEM on SHOP like Rubinum
Rica ederim, ekstra güncelleme soranlar oldu. player.shop_item veritabanına ClientManagerBoot.cpp deki sıra nasılsa o sırada witemVnum tablosu açın. Default değeri 0 ayarlayın. Çalışma mantığı oradaki değer 0'a eşit değilse oradaki vnum'dan price'da bulunan değer tane ister. Başlığa yazdım...
Rebirth Sistemi
Satışını yaptığım sistemi paylaşıyorum. Yeterince satışı yapıldı wareze düşmeden kendim paylaşayım + sistem eskidi gibi artık :D You must be registered for see element. You must be registered for see element. Satış konusundaki süresinde farklı yapılmış güncellemeler; - Python GUI yapılıp...
Hızlı statü verme -like irisPanel
Bilgisayarımda şuan hazır bi kurulu oyun olmadığı için maalesef ss yokda, karakter pencerisindeki statü butonlarının yanına ekstra buton eklendi işte. Gereksiz ekstra pencere açılması saçma geliyordu, bence başka öyle düşünen varsa kullanabilir :) Mantığı aynı statü puanın kadar seçilen statüden...
Foxfs Unpacker
Millet elinde sır gibi saklıyor sebebini bilmediğim halde. Pack kilitlemek nedir abi ? :) Verin şu dosyaları herkese eğlensin millet ? İndirme Linki Virus Total Çalıştığına dair kanıt
Metin2 PvP Client - Pack Paylaşımları
Özel Tasarım |---Login,Loading,Select---| Ekranları -PSD
Merhabalaar i'm back :) Kendi kullandığım login,loading ve select ekranlarını .psd dosyasıyla beraber paylaşmaya karar verdim, kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz :) Login -- Loading-- Select-- İndirme Linki Virus Total
Metin2 TR Tipi Autopatcher [**Yeni Tasarım**]
Merhabaa merhaba, TR Tipi AutoPatcherin yeni bir tasarımı hoşunuza gidecektir :) Patcherdan görünüş; Düzenleyeceğiniz alanlar; Arşivi çıkartın ve içindeki klasörü açın : Patcher Dosyaları > metin2launch TorrentPatch.url.xml dosyasını açın ve aşağıdaki kodu kendi alan adınıza göre...
Metin2 PvP Panel - Web
Giriş Indexi ve Tanıtım Sayfası Scripti (Admin Panelli)
@matakon 'un paylaştığı panelli index konusundaki paneli kullanıp kendime özel hale getirdim :) Giriş index'i ve tanıtım sayfasının kontrolü admin paneli üzerinden yapılıyor. Tanıtım sayfasına ekstra özellik eklemeniz için modüllere ayırdım 8 adet yeni tablo oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz...
WMCP - Sade Mail Şablonu
Merhaba, Kendi kullandığım mail şablonumu sizlerlede paylaşmak istedim. Arşivin içindeki klasörü WM_theme/WM_mail/ dizinine atın. Örnek Mail--- İndirme Linki Virus Total
Oyun Yamaları
FIFA20 | Galatasaray Kareogrefi Yaması [Ulubatlı Souness]
FIFA20 modları, FIFA20 yamaları ve daha fazlası için You must be registered for see element.'nı mutlaka ziyaret edin. FIFA20 - GALATASARAY KAREOGRAFİ (ULUBATLI SOUNESS) YAMASI You must be registered for see element. Bu Yama Nedir? Galatasaray taraftarları için, takım stada çıkarken kendi...
FIFA20 | Galatasaray Kareogrefi Yaması [Gücünü Tarihinden Al]
FIFA20 modları, FIFA20 yamaları ve daha fazlası için Oyun Yamaları'nı mutlaka ziyaret edin. FIFA20 - GALATASARAY KAREOGRAFİ (Gücünü Tarihinden Al) YAMASI Bu Yama Nedir? Galatasaray taraftarları için, takım stada çıkarken kendi kareografisini görmek kadar haz verici bir hissi yaşamak, oyunun...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)