Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] NEW Hızlı ekipman sistemi 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

silah slotuna zırh vs koyulabiliyor. bunun kontrolü için;

SelectEmptySlot içinde ara
Python:
                itemType = item.GetItemType()

altına ekle
uifastequip.py:
                if selectedSlotPos == 0 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_BODY):
                    return
                elif selectedSlotPos == 1 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_HEAD):
                    return
                elif selectedSlotPos == 2 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_FOOTS):
                    return
                elif selectedSlotPos == 3 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_WRIST):
                    return
                elif selectedSlotPos == 4 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_WEAPON):
                    return
                elif selectedSlotPos == 5 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_NECK):
                    return
                elif selectedSlotPos == 6 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_EAR):
                    return
                elif selectedSlotPos == 10 + (index_change_equip-1) * 30 and not item.IsWearableFlag(item.WEARABLE_SHIELD):
                    return
teşekkürler konuya ekliyorum.

meraba arkadaşlar bu sistemi ekledim buid sorunsuz oldu root kodlarıda ama envanter içine buton koyamadım nasıl bir kod yazılması gelek yardımınız için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler hocam

Çok güzel paylaşım. :tesekkurler: kim yapmış bunu acaba mevcut kullanılan tasarımdan daha iyi

Teşekkürler Konu İçin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri