HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu içerisinde gereksiz polemikler yaratmayalım.
çok doğru söylüyo harbiDaha iyisini mi yapayımHiç bir şey yapmamak senin yaptığın hileden daha iyi en azından kimsenin vakti çalınmaz boş konularla. Ayrıca anlatsana bana Hiera2 mini bot tam olarak ne işe yarıyor?
![]()
çok doğru söylüyo harbi
Kanka sen zaten çöpsün kimseyi muhatap almıyorum artık takılın kafanıza göre.
metin botu olduğunu söylemedi ama başlıkta bot yazıyodu diğer postlarda aynı şekil hile de ekran görüntüsü olup olmaması önemli değil atak sped hilesi yaz başlıklarını düzgün seç yapabileceğin max şey bu zaten FASFSAFSA metin botu gelir mi abiÖneri için teşekkürler bundan sonraki konularımda bot tabirini kullanmamaya dikkat ederim.
Fakat size kimse Metin botu olduğunu söylemedi konuda hileden ekran görüntü var özellikler belli siz 2 dknızı ayırıp okusaydınız bir sorun kalmayacaktı.
sen kimsinKanka sen zaten çöpsün kimseyi muhatap almıyorum artık takılın kafanıza göre.
SDS bunu bana sen mi söylüyon ben bu camiayi bıraktığım'da zaten sen yoktun ki piyasada zigot'a bak sen zaten benimle muhattap olamazsın
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)