Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 PVP MarkaBot

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gittiği metini neye göre seçiyor çünkü etrafında zaten çok fazla metin varken o kadar uzaktakine gitmesinin sebebini anlayamadım.

Gittiği metini neye göre seçiyor çünkü etrafında zaten çok fazla metin varken o kadar uzaktakine gitmesinin sebebini anlayamadım.
Merhaba, tüm metinleri buluyor rastgele gidiyor henüz tamamlamadığım için şuanlık böyle çalışıyor

kolaygelsin takipteyiz
2 ricam olucak
birincisi tek client kullanmak olsun hadi en fazla 2 botçular kullanmasın, yeterince botçu var dahada türemesin bence oyunu silkeliyorlar zira (multiple client versiyonuda satarsın hem)
ikincisi metin tespitini nasıl yapılır (belliki image detection değil) bununla ilgili rehber konu açarsan çok müteşekkir olurum.(kafayı yedim ,bi bok beceremedim ;sourcelerdende bişey anlamadım :D )

kolaygelsin takipteyiz
2 ricam olucak
birincisi tek client kullanmak olsun hadi en fazla 2 botçular kullanmasın, yeterince botçu var dahada türemesin bence oyunu silkeliyorlar zira (multiple client versiyonuda satarsın hem)
ikincisi metin tespitini nasıl yapılır (belliki image detection değil) bununla ilgili rehber konu açarsan çok müteşekkir olurum.(kafayı yedim ,bi bok beceremedim ;sourcelerdende bişey anlamadım :D )
Merhaba, öneriniz için teşekkürler. İlerleyen zamanlarda video destekli rehber konular açacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri