- Konular
- 6
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 160
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden umarım istediğini yapabilirsin
- Konular
- 0
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 3,288
- DevLira
- 0
Gittiği metini neye göre seçiyor çünkü etrafında zaten çok fazla metin varken o kadar uzaktakine gitmesinin sebebini anlayamadım.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 23d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 201
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 3 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 626
- DevLira
- 0
Merhaba, tüm metinleri buluyor rastgele gidiyor henüz tamamlamadığım için şuanlık böyle çalışıyorGittiği metini neye göre seçiyor çünkü etrafında zaten çok fazla metin varken o kadar uzaktakine gitmesinin sebebini anlayamadım.
- Konular
- 104
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 42
- DevLira
- 0
kolaygelsin takipteyiz
2 ricam olucak
birincisi tek client kullanmak olsun hadi en fazla 2 botçular kullanmasın, yeterince botçu var dahada türemesin bence oyunu silkeliyorlar zira (multiple client versiyonuda satarsın hem)
ikincisi metin tespitini nasıl yapılır (belliki image detection değil) bununla ilgili rehber konu açarsan çok müteşekkir olurum.(kafayı yedim ,bi bok beceremedim ;sourcelerdende bişey anlamadım
)
2 ricam olucak
birincisi tek client kullanmak olsun hadi en fazla 2 botçular kullanmasın, yeterince botçu var dahada türemesin bence oyunu silkeliyorlar zira (multiple client versiyonuda satarsın hem)
ikincisi metin tespitini nasıl yapılır (belliki image detection değil) bununla ilgili rehber konu açarsan çok müteşekkir olurum.(kafayı yedim ,bi bok beceremedim ;sourcelerdende bişey anlamadım
)- Katılım
- 7 Eyl 2022
- Konular
- 15
- Online süresi
- 23d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 201
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 3 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 626
- DevLira
- 0
Merhaba, öneriniz için teşekkürler. İlerleyen zamanlarda video destekli rehber konular açacağım.kolaygelsin takipteyiz
2 ricam olucak
ikincisi metin tespitini nasıl yapılır (belliki image detection değil) bununla ilgili rehber konu açarsan çok müteşekkir olurum.(kafayı yedim ,bi bok beceremedim ;sourcelerdende bişey anlamadım)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...