- Konular
- 217
- Online süresi
- 29g 38978s
- Reaksiyon Skoru
- 665
- Altın Konu
- 18
- Başarım Puanı
- 171
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 2,887
- DevLira
- 30
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler paylaşım için
- Konular
- 6
- Online süresi
- 4g 43644s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 87
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 908
- DevLira
- 3
Paylaşım için tşkler ama çalışmıyor client in bağlanması için ne yapmalıyız root dosyaları kilitli galiba hiç çalıştıran varmı?
- Konular
- 62
- Online süresi
- 5ay 17g
- Reaksiyon Skoru
- 443
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 146
- TM Yaşı
- 5 Yıl 19 Gün
- MmoLira
- 2,053
- DevLira
- 15
dostum erinmedim sırf bu yorumun için indirip baktım acaba yıllar önce eksik mi paylaştım diye ama hayır eksik deği bir konuya laf yapmadan önce (çalışmıyor, bozuk) el becerilerini geliştirmenizi tavsiye ederim konuda vermiş olduğum e pack ile sorunsuz açabilirsin. Yinede ben buraya bırakayım indirirsin.Paylaşım için tşkler ama çalışmıyor client in bağlanması için ne yapmalıyız root dosyaları kilitli galiba hiç çalıştıran varmı?
Ekli dosyalar
- Konular
- 6
- Online süresi
- 4g 43644s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 87
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 908
- DevLira
- 3
valla konuyu bugün okudum tüm dosyaları silmiştim bende üşebnmedim hepsini indirdim ama pack klasöründeki root dosyalarını açamadım şimdi sana yolluyorum bi denermisin nerde hata yapıyorum içinde root dosyaların ve epack var epack log da bu yazıyordostum erinmedim sırf bu yorumun için indirip baktım acaba yıllar önce eksik mi paylaştım diye ama hayır eksik deği bir konuya laf yapmadan önce (çalışmıyor, bozuk) el becerilerini geliştirmenizi tavsiye ederim konuda vermiş olduğum e pack ile sorunsuz açabilirsin. Yinede ben buraya bırakayım indirirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 139066
"Korumalı belleği okuma veya yazma girişimi. Bu genellikle diğer belleğin bozuk olduğunun göstergesidir."
Bide hemen yanlış anlıyonuz açan varmı diye sordum bukadar da herkese kötü gözle bakmayın ??
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)