Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

🔥1-99---1-105🔥 Gelişmiş Assai2 Files[FULL] 1

indirmek için izniniz yok
4.38 yıldız(lar) 8 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler paylaşım için

Paylaşım için tşkler ama çalışmıyor client in bağlanması için ne yapmalıyız root dosyaları kilitli galiba hiç çalıştıran varmı?

Paylaşım için tşkler ama çalışmıyor client in bağlanması için ne yapmalıyız root dosyaları kilitli galiba hiç çalıştıran varmı?
dostum erinmedim sırf bu yorumun için indirip baktım acaba yıllar önce eksik mi paylaştım diye ama hayır eksik deği bir konuya laf yapmadan önce (çalışmıyor, bozuk) el becerilerini geliştirmenizi tavsiye ederim konuda vermiş olduğum e pack ile sorunsuz açabilirsin. Yinede ben buraya bırakayım indirirsin.

1744126122982.png

Ekli dosyalar

• Epack.rar
    153.1 KB · Görüntüleme: 0
dostum erinmedim sırf bu yorumun için indirip baktım acaba yıllar önce eksik mi paylaştım diye ama hayır eksik deği bir konuya laf yapmadan önce (çalışmıyor, bozuk) el becerilerini geliştirmenizi tavsiye ederim konuda vermiş olduğum e pack ile sorunsuz açabilirsin. Yinede ben buraya bırakayım indirirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 139066
valla konuyu bugün okudum tüm dosyaları silmiştim bende üşebnmedim hepsini indirdim ama pack klasöründeki root dosyalarını açamadım şimdi sana yolluyorum bi denermisin nerde hata yapıyorum içinde root dosyaların ve epack var epack log da bu yazıyor
"Korumalı belleği okuma veya yazma girişimi. Bu genellikle diğer belleğin bozuk olduğunun göstergesidir."
Bide hemen yanlış anlıyonuz açan varmı diye sordum bukadar da herkese kötü gözle bakmayın ??

Ekli dosyalar

• Epack.rar
    11.7 MB · Görüntüleme: 0
aç sana zahmet klasörü rar la ben toplarım olmazmı denedin mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri