mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sürekli açılan Metin2 sunucuları hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mursambur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Her gün yeni bir private sunucu açılıyor, oyuncular bu nedenle sürekli bölünüyor. Evet önemli olan eğlenmek herkesin kendi parası sunucu açabilir ama bence artık çok cıvık bir hal almaya başladı, her önüne gelen sunucu açıyor, birisi kapanıyor ertesi gün başkası açılıyor. Filesler nerdeyse birbirinin kopyası. Bu durumdan tek yakınan ben miyim bilmiyorum, başka yerde konu açsam kimse okumaz yazdıklarımı o yüzden türkmmo'da açmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sürekli açılan sunucular hakkında?

Genel olarak hepsinin ömürleri kısa ve yeniliğe kapalı hazır standart bir gidişatta ilerleyen serverlar. Zaten kaliteli iyi olan kendisini aradan sıyırıp sürekli olarak güncelleme getiren serverlardır. Bir sürü eski tip 1-99 server açılıyor ama hepsi yeni tip farm serverlarıyla aynı hepsinde metin kes farm yap üzerine kurulu sistem hiç yenilik göremedim

Her gün yeni bir private sunucu açılıyor, oyuncular bu nedenle sürekli bölünüyor. Evet önemli olan eğlenmek herkesin kendi parası sunucu açabilir ama bence artık çok cıvık bir hal almaya başladı, her önüne gelen sunucu açıyor, birisi kapanıyor ertesi gün başkası açılıyor. Filesler nerdeyse birbirinin kopyası. Bu durumdan tek yakınan ben miyim bilmiyorum, başka yerde konu açsam kimse okumaz yazdıklarımı o yüzden türkmmo'da açmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sürekli açılan sunucular hakkında?
Evet katılıyorum ve bir oyuncu olarak bu durumdan rahatsız olup kendi projemi geliştirdim. Oyuncu sayımız +500 oldu. Aktif online 50 civarı oluyor. Uzun vadede çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Piyasadaki sürekli aç-kapa yapılan kopyala yapıştır fileslerden sıkılan tüm kardeşlerimizi bekleriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri