raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

bu files hiçbir şekilde freebsd 9,2 üstünü build için desteklemiyor bilgisi olsun kurucak arkadaşların.

Sürüm yükselterek kullanabilirsiniz.
ben haftalarca bunun üzerine çalıştım sürüm yükseltmeside yaptım bu fileste başka bir şey var build alanı daha göremedim varsa kanıtlı atacak tebrik ederim

ben haftalarca bunun üzerine çalıştım sürüm yükseltmeside yaptım bu fileste başka bir şey var build alanı daha göremedim varsa kanıtlı atacak tebrik ederim
sırf uğraşmamak ve başkasını uğraştırmak için iyi taktik :D yav beyler tmm artık gerçekleri söyliyecem daha da saklamanın lüzumu yok ben bütün fileslerin koruyucu gardiyanı gibiyim diyebilirim taam mı, yani anlıyacağınız bi çok arkadaş ağzı açık şekilde izledi ya sen ciddimisin falan dediler dedim ciddiyim kardeşim son derece ciddiyim dedim ondan sonra bi kere elimi şıklattım ardından sihirli sözleri söyleyip yağmur dansı yaptım sorunsuzca build aldı dosyalar. yanımda ki çocuk bile sevinçten göz yaşı döktü budamı gerçek değil ha! sorarım size ey ahali :D asdasdjhagsdg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)