Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu dosyalarda mağazalar için hangi arama motorunun olduğunu bilen ve bunun için hangi tanımın olduğunu söyleyen var mı?

madem değil, olmuyor diyosam olmuyodur prim yapmayın
JespiraMt2 benim hesabım olmuyor diye birşey yok yapamiyorsan uzatmicaksın , ben paylaşmışım hoşuna gidiyorsa alıp kullanırsın hoşuna gitmiyor diye kötüleme yapamazsın , prim felan demişsin bizim kimseden prim kasmaya ihtiyacımız yok algı çalışmana köşende devam edebilirsin.

JespiraMt2 benim hesabım olmuyor diye birşey yok yapamiyorsan uzatmicaksın , ben paylaşmışım hoşuna gidiyorsa alıp kullanırsın hoşuna gitmiyor diye kötüleme yapamazsın , prim felan demişsin bizim kimseden prim kasmaya ihtiyacımız yok algı çalışmana köşende devam edebilirsin.
JespiraMt2 bu hesap sana ait demedim zaten ayrıca filesi senin oynayıp birşeyleri denediğinide biliyorum, ben konusu geçen her yerde bu filesin 9,2 sürümü haricinde hiç birini desteklemediğini basit kalmış bir files olduğunu belirtmeye devam edeceğim kimse boş yere uğraşıp zamanını kaybetmesin. şimdi sen ağla

JespiraMt2 bu hesap sana ait demedim zaten ayrıca filesi senin oynayıp birşeyleri denediğinide biliyorum, ben konusu geçen her yerde bu filesin 9,2 sürümü haricinde hiç birini desteklemediğini basit kalmış bir files olduğunu belirtmeye devam edeceğim kimse boş yere uğraşıp zamanını kaybetmesin. şimdi sen ağla
:)) ağlayacak birşey varsa yazdıklarını tekrar okuyarak sen ağlayabilirsin iyi günler

Kişi isteği üzerine konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)