Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Sumedia2 1-99 Oldschool Server Files 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

agacım bişeyler paylaşıyorsun yadalı kelime kullanıyorsun allah aşkına boşa indirdik boşa kurduk bu nasıl bi iştir nacivat şifresinden emin olamıyorsun daha

navicat şifrsini ben buldum şifre: 'dev' bu arada ilgilenen arkadaşlar uğraşmasın

bu kodları yazdıgımda putty de hata alıyorum mysql şifresini nasıl öğrenebilirim

Nerede hata aldıysanız; Spoyler içine YADA ekran görüntüsü konuya yorum olarak atabilirseniz forum olarak yardımcı olmak isteyen olabilir.

agacım bişeyler paylaşıyorsun yadalı kelime kullanıyorsun allah aşkına boşa indirdik boşa kurduk bu nasıl bi iştir nacivat şifresinden emin olamıyorsun daha

Kusura bakmayın yada kelimesini kullanmak yasak mıydı? 2020-2021 yıllarında geliştirdiğim dosyalardı sizde takdir ederseniz ki insan unutabilir, değil mi? Boşa indirip kurduysanız silebilirsiniz. Kafanıza silah dayamıyorum kullanın diye. Şifrenin uyuşmaması durumunda sıfırlama yöntemini de yazdım yardımcı olabilmek için daha ne istiyorsunuz?

navicat şifrsini ben buldum şifre: 'dev' bu arada ilgilenen arkadaşlar uğraşmasın

Teşekkür ederiz.

şifre sıfırlama yapamayacak kadar boş insansın

her şeyi eksiksiz yaptım sunucuya bağlanırken hata alıyorum ne yapmam gerek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri