Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Eşya İle Satın Alma Eklentisi

qwer212tr

www.xpra2.com
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
144
Online süresi
3ay 16g
Reaksiyon Skoru
257
Altın Konu
1
Başarım Puanı
181
TM Yaşı
7 Yıl 5 Ay 8 Gün
MmoLira
12,784
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Bu sistemi ekledim fakat bu şekilde hata alıyorum sebebi nedir ?

Görsel video

Çözüm
Mavi İksir 57 k sizin envarterinizde 0 yang var o ondan olabilir ama diğeri zaten alıyorsunuz ayışığı ile 200 taneye 1 tane kılıç sonra ayışığı kalmadığı için alamıyorsunuz ama bundaki hata tam olarak nedir ? yani ürünü satıldı yazmasımı ?
evet Satıldı hatası veriyor normalde yetersiz nesne veya nesne yok yazması gerekiyordu bende localeden satıldı yazısını değiştirdim sorun kalktı fakat bu satıldı yazısı oyunun tam olarak neresinde çıkıyor bilmiyorum eğer 2 kişi aynı anda pazardan item aldığında birisine satıldı yazması gerekiyorsa şimdi yeterli Nesne yok hatası vericek
Mavi İksir 57 k sizin envarterinizde 0 yang var o ondan olabilir ama diğeri zaten alıyorsunuz ayışığı ile 200 taneye 1 tane kılıç sonra ayışığı kalmadığı için alamıyorsunuz ama bundaki hata tam olarak nedir ? yani ürünü satıldı yazmasımı ?

evet Satıldı hatası veriyor normalde yetersiz nesne veya nesne yok yazması gerekiyordu bende localeden satıldı yazısını değiştirdim sorun kalktı fakat bu satıldı yazısı oyunun tam olarak neresinde çıkıyor bilmiyorum eğer 2 kişi aynı anda pazardan item aldığında birisine satıldı yazması gerekiyorsa şimdi yeterli Nesne yok hatası vericek

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri