- Konular
- 3
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 15h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 174
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucum FreeBSD 12.4 x64 MySql 5.7 Phython 2.7 2 Ayrı fileste denedim rixus2 ve slowermetin2. fileslere forum üzerinden ulaştım eklediğim paketin görüntülerini ekleyeceğim eklediğim eşya iconu envantere gelmesine rağmen karakter eşyayı taktığımda envanter kısmında eline alıyor, fakat oyunda almıyor. Saldırı kullandığımda pençe yumruk vb. ile vuruyor ve silah gerektiren skillerini kullanamıyor. kurulum yaparken fileslerdeki item_proto dosyalarında ekleyeceğim iteme en yakın eşyanın kodunu kopyala-yapıştır ile aldım ve yeni Vnum ve isim vererek ekledim paketi kapattım. mysql içindeki item_proto içinde pack içindeki kopyaladığım eşyaların aynılarını kullanarak ekleme işlemini gerçekleştirdim. item list ekran görüntüsünüde bırakacağım. farklı paketten bir silah modeli ilede denedim. nolur yardımcı olun uzun bir süredir bunula uğraşıyorum. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. elinize emeğinize sağlık.
GÜNCELLEME
artık eşyayı taktığımda kılıç ise tek el tutuşu pala ise çift el tutuşu yapıyor skiller kullanılıyor fakat elimde görünmüyor silahlar.
item_proto:
paste2.org
GÜNCELLEME
artık eşyayı taktığımda kılıç ise tek el tutuşu pala ise çift el tutuşu yapıyor skiller kullanılıyor fakat elimde görünmüyor silahlar.
item_proto:
Paste2.org - Viewing Paste Z7ewjAW3
Ekli dosyalar
Son düzenleme: