HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
adım:can
soyadım:köse
yaşadığım yer:ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz:3tl oldum 2 kere ga oldm:3 kerede sgm oldm
Günlük Online Süreniz:7 gün 24 saat
Özellikleriniz:dürüstum tecrübeliyim ve hiç bir oyuncuya haksız yere ban atmama ve ilgilenirim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) a t a k a n 0 6 9 9 @ h o t m a i l . c o m boşlukları siliniz
Diğer / Ek:2/5 yıldır gm oldum
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: cehennemmt2 sonmt2 ucanmt2
soyadım:köse
yaşadığım yer:ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz:3tl oldum 2 kere ga oldm:3 kerede sgm oldm
Günlük Online Süreniz:7 gün 24 saat
Özellikleriniz:dürüstum tecrübeliyim ve hiç bir oyuncuya haksız yere ban atmama ve ilgilenirim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) a t a k a n 0 6 9 9 @ h o t m a i l . c o m boşlukları siliniz
Diğer / Ek:2/5 yıldır gm oldum
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: cehennemmt2 sonmt2 ucanmt2
Adınız DOĞAY
Soyadınız :ŞAHİN
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Türkiye/İzmir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : GM'lik tecrübem yüzde olarak söyleyeyim %85 Gibidir. Gitiğim Serverlerin Sahibleri benden çok memnun kaldı
Günlük Online Süreniz : 10 Ve 13 Saat Arası
Özellikleriniz : Oyun içinde ve oyun dışında küfüre karşıyımdır,Hertürlü event yapmaya hazırım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : bucalee_35_bucalee@windowslive.com
Diğer / Ek 3 Ay GM oldum Snowmt2 de 1 ay Romanmt2 Kendi serverimdi orda 1 Ay Ve Aslanmt2 de 1 ay GM lık Yaptım
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Snowmt2 Romanmt2 [kendi sw] Aslanmt2
Soyadınız :ŞAHİN
Yaşınız : 16
Yaşadığınız Yer : Türkiye/İzmir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : GM'lik tecrübem yüzde olarak söyleyeyim %85 Gibidir. Gitiğim Serverlerin Sahibleri benden çok memnun kaldı
Günlük Online Süreniz : 10 Ve 13 Saat Arası
Özellikleriniz : Oyun içinde ve oyun dışında küfüre karşıyımdır,Hertürlü event yapmaya hazırım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : bucalee_35_bucalee@windowslive.com
Diğer / Ek 3 Ay GM oldum Snowmt2 de 1 ay Romanmt2 Kendi serverimdi orda 1 Ay Ve Aslanmt2 de 1 ay GM lık Yaptım
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Snowmt2 Romanmt2 [kendi sw] Aslanmt2
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)