Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Girl character 2022-07-05

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DNA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 844
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Paylaşım için teşekkürler, uyarlama nasıl olacak ?

Metin2 olduğunu görüyorum metin2 uyarlanabilir bir model modelciler uyarlasın diye bir kaynaktır. tavsiyelerinizi kendinize saklayınız görüyorum ki baya ihtiyacınız var. kuyruğuna mı bastım neden bağırıyorsun Metin2 için paylaşcam dızlayıp başka forumlara ctrl v yapacaktın değil mi :) bu konu senin için değil bu konu faydalı olmak içindir. son cevap
Başında ki "METİN2" yazısını görmüyorsanız gözlerinize baktırmanızı öneririm :D

Metin2 olduğunu görüyorum metin2 uyarlanabilir bir model modelciler uyarlasın diye bir kaynaktır. tavsiyelerinizi kendinize saklayınız görüyorum ki baya ihtiyacınız var. kuyruğuna mı bastım neden bağırıyorsun Metin2 için paylaşcam dızlayıp başka forumlara ctrl v yapacaktın değil mi :) bu konu senin için değil bu konu faydalı olmak içindir. son cevap
Kimsenin paylaşımında gözüm yok.
İhtiyacım olan şeyi kendim bulabilecek yapabilecek kapasitedeyim seninle diyaloğa girmek büyük hata.
Bağırdığım yada aşağılayıcı konuştuğum bir tabirde yok siz kendiniz bir anda yükseldiniz. Bu paylaştığınız dosyayı faydalı olmak için paylaşıyorsanız "METİN2" için uygun hale exportlayıp "Metin2 Modeli" altında paylaşabilirsiniz konu faydalı olmak ise kolaya kaçmazsınız.
İstediğim yerde istediğim şeyi paylaşabilirim buna sen karışamazsın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri