noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satıyorum Python Metin2 metistone farmbot.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dexolusss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
Python Metin2 Metin Taşı Farm Botu

Her sunucuda çalışması gerekir.
Origins2'de kullandım, size metin taşı farmından ekran görüntüleri gösteriyorum.

Temel olarak tespit edilmesi neredeyse imkânsızdır. Oyuna enjekte edilmez, sadece bilgisayarınızda çalışır.
Python tabanlıdır.

Fare ve klavyenizi kullandığı için bot çalışırken bilgisayarınızı kullanamazsınız. (Aslında kullanabilirsiniz ama bot da fare ve klavyeyi kullanacaktır.)

Oyun penceresinin her zaman görünür olması gerekir.
Ben ikinci monitörümde veya sanal monitör kullanarak çalıştırıyorum; ana monitörümde ise film izliyorum.

• Aynı anda 1 veya 2 oyun penceresi için otomatik farm botu; her pencere tamamen bağımsız çalışır.
  • Ekrandaki metin taşlarını algılar ve üzerlerine tıklar.
  • Kırmızı pikselleri kontrol ederek yaratıkların doğduğunu doğrular.
  • Ölüm durumunda, oyununuzdan alınan referans görseli kullanarak karakteri diriltir. Bunun için görseli images klasörüne koymanız gerekir.
  • Özel tuş seçimi ve zamanlayıcı ile ışınlanma özelliği bulunur. Ben bot metinlerden fazla uzaklaştığında, her 5 dakikada bir kullanıyorum.
  • Makro ayarları bulunur. Normal makrolar ayarlayabilir veya yeni bir metin taşı aramasından önce çalıştırılacak bir makro belirleyebilirsiniz. Ben bunu düşen eşyaları toplamak için kullanıyorum.
  • Çok şüpheli görünmemesi için planlanabilir molalar.
  • Dahili debug/test sistemi bulunur. Her oyun penceresini ve metin taşı algılama güven değerlerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca yaratık adına tıklayarak onları algılamak için kullanılan kırmızı pikselleri görebilirsiniz.
  • Kaydedilebilir ayar profilleri — her hesap veya farklı metin taşları için ayrı ayarları kaydedip daha sonra doğrudan yükleyebilirsiniz.
  • Her iki oyun penceresini ayrı ayrı bağlayabilir veya bağlantısını kesebilirsiniz. Her pencere için bilgiler içeren debug kayıtları bulunur.
  • Duraklatma kısayolu değiştirilebilir.
  • Bazı sunucularda bir tür koruma bulunuyor ve bot bazen kırmızı pikselleri okuyamıyor. Bu durumda değer 0 olarak görünüyor. Kırmızı piksel değeri 0 olduğunda farm yapmaya devam etmesini sağlayan bir seçenek bulunuyor.
  • 3.500'den fazla görsel kullanılarak eğitilmiş özel bir YOLO nesne tespit modeli kullanıyor. Bu nedenle her açıdan görünen metin taşlarını algılayabilmesi gerekir.
Fiyat: Python kaynak koduyla birlikte tamamen satın alma — 25 EUR

Buradan veya Discord üzerinden bana yazabilirsiniz: dex3562
Emin olmak isterseniz, sunucunuzda deneyebilirim.

Fiyata ihtiyacınız olan tüm destek ve bu bot için bundan sonra yapacağım tüm güncellemeler dahildir.

Daha uzun bir video istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz.

Python Metin2 metistone farmbot.

It should work on any server.
I used it on Origins2, showing you screens from farming stones.
Basically undetectable. Its not injected its just running on your pc.
Python based.
Using your mouse and keyboard so you cant use it while its running. (Well you can but the bot will use it too)
Window from game always needs to be visible.
I use it to run on my second monitor/or using virtual monitor and on my primary monitor i watch movies.

• Automated farming bot for 1 or 2 game windows at once, each fully independent.
  • Detects metinstones on screen and clicks them.
  • Confirms mobs spawned by checking redpixels.
  • Revives on death using a reference image from your game - you need to put it into folder images.
  • Teleport with a custom key selector and timer - Im using it every 5minutes if bot bugs too far from metins.
  • Macro settings - you can either set normal macros or set macro to use before new metinstone search. I use it to pick up drop.
  • Scheduled breaks so it's not that much suspicous.
  • Built-in debug test. To view each window with metinstone confidences. Also you can click on monster name to get the red pixels to detect them.
  • Saveable settings profiles — save settings for each account or each different stones and then just load them.
  • Connect or disconnect either window. Debug log with informations for each wingows.
  • Changeable pause hotkey.
  • On some servers there is some sort of protection and sometimes the bot is not able to read red pixels. So it shows 0. There is toggle to keep farming when red pixel is 0.
  • Using custom YOLO object detection model trained on 3,500+ images so it should detect any stone from every angle.

Price whole buy with python source code - 25Eur
Write me here or discord --> dex3562 i can try it on server if you want to be sure.
In price there is all support you need and also every next update i will make on this bot.
If you need longer video hit me up.
Youtube vid

Ekli dosyalar

• farmbotui.png
    farmbotui.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 0
  • farmbotui2.png
    farmbotui2.png
    34.2 KB · Görüntüleme: 0
  • farmbotui3.png
    farmbotui3.png
    133.1 KB · Görüntüleme: 0
  • debugwindow2.png
    debugwindow2.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 0
  • debugwindow.png
    debugwindow.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 0
  • debugwindow3.png
    debugwindow3.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 0
Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri