Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Altın Konu Tomb Raider: Solari Kalesi

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Solari Kalesi


AnyConv.com__res1-29.jpg

Lara, kalenin ateşli enkazından kaçmasını sağlayacaktır. Yapabiliyorsanız, durdurun ve paranız yetiyorsa, ölmekte olan tarikatçıları kurtarmak için yağmalayın. Şimdi ekstra kurtarmayı takdir edeceksiniz.

DAHA FAZLA KAÇIŞ

Lara, çok yakında Whitman'ın balçık topuna çarpacak. Bir ara sahne başlatacak. Bir şeyler oluyor ve Lara'nın savaşması gerekecek.
Lara'nın silahını kır ve karşılık verirken siper al. Metal mangalların yok edilemez olduğunu, ancak ahşap sütunlardan daha az koruma sağladığını unutmayın. Yapabildiğiniz kadar öldürün (yakından gözetleme baltası kullanışlıdır); Dodge Counter'ınız varsa, düşmanları öldürücü bir darbe için hazırlayabilirsiniz.
Tüm düşmanları öldürün, elinizden geleni yapın ve tüm oda ateşe girmeden (bu olacak) ve Lara'yı öldürmeden kapıdan dışarı çıkın.

BİRİNCİ KULE

İlk silah kulesi tehditkar bir müşteridir. Lara'nın scrabble (kaçma düğmesi) özelliğini kullanın ve gelen mermilerden daha az hasar alacaktır. Lara'nın Bomba Atar'ı ( Cephane Kapasitesi ve Ağır Kaldırıcı becerileriyle birlikte en fazla 7 el bombası) alacağı bir ara sahneyi tetiklemesi ve kendi başına biraz patlatması için yeterince yaklaşın.

El bombası fırlatıcı metal engelleri yok etmek için kullanılır. Muhtemelen ahşap bariyerlerde de kullanılabilirler, ancak burada daha ucuz av tüfeği cephanesi devreye giriyor. Çılgın bir kadın gibi ateş etmeyin. Lara'nın çok sayıda vesikalık XP puanı kazanabileceği büyük bir çatışma yaklaşıyor.

TUTMA NOKTASI

Lara, Samantha'yı (tüm cephane sandıklarının olduğu yer) aramak için düştüğü noktada tutabilir. Düşmanları geri çekmek ve kafalarından vurmak, dövüşü kolaylaştıracak ve isabetli atış için size ekstra DP kazandıracak.

İKİNCİ KULE

İkinci taret, çeşmeyi geçerek Lara'ya bir boncuk çizecek. Tırmanma duvarına tırmanın ve silah ateşinden kaçınırken düşman binasına zeplinle inin. Gizlice yaklaşın ve onu yok etmek için taret pozisyonuna bir el bombası fırlatın.

KAÇMAK

Lara'nın patlayan köprüden kaçması gerekecek. Kameraya doğru koşun ve atlayışının sonunda intihara meyilli kültistten kurtulmak için QTE'ye basarak sallama joystick/düğmesine basın.
Ateşli enkazı geçmeye devam edin ve bu eylemi tamamlamak ve Zirve Ormanı'na geçmek için Roth'un helikopterine gidin.
 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst