prague12 9 Haz 2022 #1 ARKADAŞLAR FİLESİMİZ 65-250 AMA GM ÇARINDAN /B YAZI YAZDIGIMIZDA BAŞKALARI GÖREMİYOR BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA
ARKADAŞLAR FİLESİMİZ 65-250 AMA GM ÇARINDAN /B YAZI YAZDIGIMIZDA BAŞKALARI GÖREMİYOR BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA
BruceKewlanger 10 Haz 2022 #2 Merhabalar, GM konuşması için aşağıdaki alternatifi deneyebilirsiniz; /n yerine /notice Slotları Yok Etme Komutu İçin; /p yerine /purge ArtemisMt2//ANADOLU'YA HAS MACERA Upvote 0 Downvote prague12 10 Haz 2022 #3 BruceKewlanger' Alıntı: Merhabalar, GM konuşması için aşağıdaki alternatifi deneyebilirsiniz; /n yerine /notice Slotları Yok Etme Komutu İçin; /p yerine /purge ArtemisMt2//ANADOLU'YA HAS MACERA Genişletmek için tıkla /n çalışıyor ama bizde /b lazımdı o yüzden bu forumu oluşturduk Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Soru Soru Cevaplanmadı SEVİYE GÖREVİ GÖRSELLERİ HATASI sıfırdanöğreniyorum 3 Nis 2026 Metin2 PvP Soru-Cevap 2 Cevaplar 7 Görüntüleme 132 6 Nis 2026 Cynex™ Çözüldü Cevaplandı MOB DROBU AYARLAMA ACİL YARDIM LAZIM sıfırdanöğreniyorum 21 Mar 2026 Metin2 PvP Soru-Cevap 3 4 5 Cevaplar 20 Görüntüleme 303 22 Mar 2026 sıfırdanöğreniyorum Çözüldü Cevaplandı Configmain.py hatasi NoExcuses 11 Nis 2026 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 3 Görüntüleme 104 14 Nis 2026 NoExcuses Çözüldü Cevaplandı LoadLocaleError(locale/tr/locale_game.txt) Alperen Usta 10 Ara 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap 2 Cevaplar 5 Görüntüleme 154 10 Ara 2025 Alperen Usta Çözüldü Cevaplandı Harita Ekledim Ama Isinlanamiyorum YusufCoşan06 9 Şub 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap 6 7 8 Cevaplar 37 Görüntüleme 1K 15 Şub 2025 YusufCoşan06 Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
Merhabalar, GM konuşması için aşağıdaki alternatifi deneyebilirsiniz; /n yerine /notice Slotları Yok Etme Komutu İçin; /p yerine /purge ArtemisMt2//ANADOLU'YA HAS MACERA
prague12 10 Haz 2022 #3 BruceKewlanger' Alıntı: Merhabalar, GM konuşması için aşağıdaki alternatifi deneyebilirsiniz; /n yerine /notice Slotları Yok Etme Komutu İçin; /p yerine /purge ArtemisMt2//ANADOLU'YA HAS MACERA Genişletmek için tıkla /n çalışıyor ama bizde /b lazımdı o yüzden bu forumu oluşturduk Upvote 0 Downvote Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
BruceKewlanger' Alıntı: Merhabalar, GM konuşması için aşağıdaki alternatifi deneyebilirsiniz; /n yerine /notice Slotları Yok Etme Komutu İçin; /p yerine /purge ArtemisMt2//ANADOLU'YA HAS MACERA Genişletmek için tıkla /n çalışıyor ama bizde /b lazımdı o yüzden bu forumu oluşturduk