Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı LoadLocaleError(locale/tr/locale_game.txt)

Alperen Usta

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
3d 20h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
561
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar cok konu basligi var bu konuyla alakali ama ben ne uygulasam cozemedim. local_game.txt ANSI formatinda encoding edilememis bir char soz konusu degil. Hepsini degistirim.

ANSI degil UTF-8 yapmak falan mi lazim ? Bu sorunu yasayanlar nasil cozdu yardimci olabilir mi ?

Konudaki bu paylasimi ekledim ama locale_game.txt ile bir alakasi yok sistemin.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
hocam ben notepad++ kullanınca bendede öyle oluyordu.
Windows not defteri ile sorunsuz iş yapıyorum.
Sende locale_game.txt eklemelerinde not defteri kullan,
Tamamda duzenleme yapmam gerek yeni efsunlar ve sistemler ekledim. Her duzenleme yapip kapadigimda problem yasiyorum.

Martysama 5.8 paylasilan filestan aldigim locale_game.txt yi bile acar acmaz karakter encoding problemi var

actigimda karsilastigim manzara bu ve benzeri
ACCE_ALREADY_REGISTER Bu ea zaten kullan齦d?

Bu bilgiyi paylasiyorum cunku encodingle alakali oldugunu dusunuyorum aldigim hatanin
Arkadaslar cok konu basligi var bu konuyla alakali ama ben ne uygulasam cozemedim. local_game.txt ANSI formatinda encoding edilememis bir char soz konusu degil. Hepsini degistirim.

ANSI degil UTF-8 yapmak falan mi lazim ? Bu sorunu yasayanlar nasil cozdu yardimci olabilir mi ?

Konudaki bu paylasimi ekledim ama locale_game.txt ile bir alakasi yok sistemin.
notepad++ ile düzenlenince sorun olmuş olabilir, orjinal locale_game.txt yi yükleyip kapatın

Tamamda duzenleme yapmam gerek yeni efsunlar ve sistemler ekledim. Her duzenleme yapip kapadigimda problem yasiyorum.

Martysama 5.8 paylasilan filestan aldigim locale_game.txt yi bile acar acmaz karakter encoding problemi var

Bu bilgiyi paylasiyorum cunku encodingle alakali oldugunu dusunuyorum aldigim hatanin

hocam ben notepad++ kullanınca bendede öyle oluyordu.
Windows not defteri ile sorunsuz iş yapıyorum.
Sende locale_game.txt eklemelerinde not defteri kullan,

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri