Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Offline Shop - BÜYÜK HYPE - SABİT KONU 2022-06-06

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

arama ekranındaki tüm sorunlar için ui.pynizi benim bu pazar sistemiyle birlikte paylaştığım dosyalardaki ui.py ile karşılaştırın. ben overfall2nin ui dosyasını kullanarak yapmıştım kendimdeki defineleri overfall filesin uisine geçirip öyle çalıştırmıştım. overfall2 ui.pysini bulursanız onada bakabilirsiniz. bu shopu tam manası ile çalıştırmak için 2 günüm heba olmuştu. direk eklenerek çalıştırılabilecek bir sistem değil.

arama ekranındaki tüm sorunlar için ui.pynizi benim bu pazar sistemiyle birlikte paylaştığım dosyalardaki ui.py ile karşılaştırın. ben overfall2nin ui dosyasını kullanarak yapmıştım kendimdeki defineleri overfall filesin uisine geçirip öyle çalıştırmıştım. overfall2 ui.pysini bulursanız onada bakabilirsiniz. bu shopu tam manası ile çalıştırmak için 2 günüm heba olmuştu. direk eklenerek çalıştırılabilecek bir sistem değil.
Tekrardan teşekkürler Macit Bey

Overfall2'nin ui.py dosyası ekte belirtilmiştir. Konuya eklenebilir.

Ekli dosyalar

• ui.py
    206.4 KB · Görüntüleme: 0
overfall ui dosyasını ui2.py olarak ayarladım gene olmadı :(

Paylaşım için teşekkürler Arama camında eşya satın alınmıyor çözümünü bilen var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 87320
Alpha_sensitive den kaynaklanıyor. Anlatımda eksik var galiba ben de karşılaşmıştım bunla. Arama camının uiscript dosyasında bg_inv olan kısmı silin.
newprivateshopsearch.py:
                {
                    "name" : "bg_inv2",
                    "type" : "expanded_image",
                    "style" : ("alpha_sensitive",),

"x" : 203 + 5 + 9,
                    "y" : 29,

"image" : MAIN_PATH + "right_side/bar.tga",
                },
Burayı silmeniz gerekiyor

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri