Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Offline Shop - BÜYÜK HYPE - SABİT KONU 2022-06-06

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

#developmentpaylaşımekibi

Belki de çoğu kişinin sökmek istediği fakat uzun sürdüğü için sökmekten vazgeçtiği bir sistem. Bunun için forumum adına büyük bir hizmet yapıp bu sistemi sizlere tamamen anlatımlı şekilde hazırladım. Yetmedi sıfırdan dosyalara ekleyip eksik hatalarını giderip sizinle paylaşıyorum. Anlatım çok uzun ve karmaşık. Lütfen dosyalarınızı yedeklemeden çalışmayın. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pazarın butonlara basmama vb. hiç bir sorunu yok. Görebildiğim tek sorunu pazar geçmiş çalışmıyor bir syserr atıyor fakat çözemedim. Açıkçası uğraşmakta istemedim. Çünkü 2 gündür bunu söküp anlatımlı hazırlamaya ve sorunsuz anlatım yapmaya uğraşıyorum. Sadece akşam 8 den beri @nyami ile birlikte "oyunu aç-syserr al-syserr kontrol et-çözümle" şeklinde bu saate kadar uğraştım. Emeklerimin karşılığı olarak konuyu beğenirseniz çok sevinirim. Hata alırsanız konu altından belirtin çözümlemeye çalışalım hep beraber. Bunu paylaşmamın sebebi forumdaki uzun zamandır mevcut olan sessizliği bozmak. Hepinize iyi forumlar dilerim.

Edit1: Eklemeyi unutmuşum. Bu sistemle birlikte dosyalarınıza Inventory Slot Marking sistemi ve Volvoxun Render Target sistemini kurmanız gerekmektedir. Sistem blackdragonx61 'in yansıtma sistemiyle ( ) uyumludur tabi bazı defineleri kapatmıştım onları açın.

Ekli dosyayı görüntüle 80262

Virüs Total
Ekli dosyayı görüntüle 80263
Paylaşım için teşekkürler Arama camında eşya satın alınmıyor çözümünü bilen var mı ?
Screenshot_4.png

Selamlar

Arkadaşın teki 2 kez kurmuş ama selec ekranından oyun kanıyormuş çözümü
payer ve player_delete tablolarını indirp ekme yapması lazım resimde göründüğü gibi
Screenshot_5.png

1126 16:29:44979 :: TypeError
1126 16:29:44979 :: :
1126 16:29:44979 :: BINARY_OfflineShop_Sales() takes exactly 6 arguments (7 given)
1126 16:29:44979 ::

sysr'in çzöümü ise bu işlemden sonra da pazar geçmişi listeleme yapacaktır bende arama camından satın alama işlemi gerçekleşmiyor sysr yok bunun cevabını bilen yazarsa sevinirim iyi forumlar..

PythonNetworStreamCommand.cpp Arat ve depiştir:
#ifdef ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM
    else if (!strcmpi(szCmd, "OfflineShopCount"))
    {
        if (TokenVector.size() < 2)
        {
            TraceError("CPythonNetworkStream::ServerCommand(c_szCommand=%s) - Strange Parameter Count : %s", c_szCommand);
            return;
        }

BYTE count = atoi(TokenVector[1].c_str());
        PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "BINARY_OfflineShop_Count", Py_BuildValue("i", count));
    }
    else if (!strcmpi(szCmd, "OfflineShopSales"))
    {
        if (TokenVector.size() < 6)
        {
            TraceError("CPythonNetworkStream::ServerCommand(c_szCommand=%s) - Strange Parameter Count : %s", c_szCommand);
            return;
        }

const std::string & buyerName = TokenVector[1].c_str();
        UINT itemVnum = atoi(TokenVector[2].c_str());
        UINT itemCount = atoi(TokenVector[3].c_str());
        long long itemPrice = atoi(TokenVector[4].c_str());
        UINT itemCheque = atoi(TokenVector[5].c_str());
        UINT itemDate = atoi(TokenVector[6].c_str());
    //    PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "BINARY_OfflineShop_Sales", Py_BuildValue("(siiLii)", buyerName.c_str(), itemVnum, itemCount, itemPrice, itemCheque, itemDate));
        PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "BINARY_OfflineShop_Sales", Py_BuildValue("(siiLi)", buyerName.c_str(), itemVnum, itemCount, itemPrice, itemDate));
    }
[HASH=3]#endif[/HASH]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri