R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplandı V rising alınır mı? Nasıl oyun?

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

V rising baya popüler oldu. Nasıl bir oyun? Tek başına oynanır mı? Alınır mı? Sadece PvP mi oynanıyor yoksa PvE sunucular da var mı?

Ayrıca oyunda sunucu kiralamak zorunlu mu yoksa kendi bilgisayarımızdan da sunucu açabiliyor muyuz?

Çözüm
Arkadaş lazım mmo tarzı var biraz valheim ve lost ark karması vampir temalı bir oyun. ek olarak izometrik kamera ve lost ark tarzı bir interface yapısı var. Türkler çoğunlukta ama türk sw si varsa orada kaynaşabilirsin.

Sunucu kiralamak zorunlu değil kendi pc ne server acarmısın orasını bilmiyorum ama pvm ve pvp de topluluk sunucuları var kendi topluluğunu kurmak istersen açabilirsin ama
Merhaba Adminim

Dün satın aldım tek oynayınca biraz sıkıyor ama, arkadaşlarla oynayınca sıkıntınız gidiyor.

Şu Şekilde Oynanıyor:

Steam.jpg

Saygılarımla.

Arkadaş lazım mmo tarzı var biraz valheim ve lost ark karması vampir temalı bir oyun. ek olarak izometrik kamera ve lost ark tarzı bir interface yapısı var. Türkler çoğunlukta ama türk sw si varsa orada kaynaşabilirsin.

Sunucu kiralamak zorunlu değil kendi pc ne server acarmısın orasını bilmiyorum ama pvm ve pvp de topluluk sunucuları var kendi topluluğunu kurmak istersen açabilirsin ama

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri