Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
V Rising'de Balık nasıl yakalanır ve Olta kamışı nasıl alınır
V Rising'de Balığı yakalamak için oyuncuların, açıkçası özel olarak tasarlanmış bir araç olan Fishing Pole'u almaları gerekiyor. Yukarıda bahsedildiği gibi, Olta herhangi bir yerde bulunamaz ve oyuncu tarafından yapılması gerekir, ancak bunu yapmak için üretim tarifine ihtiyacınız olacak.
Üretim tarifi, Bandit Logging Camp'teki Farbane Woods'un merkezinde bulunan 20. seviye bir boss olan Rufus the Foreman'dan alınıyor.
Rufus'u öldürmek ve kanını içmek için, her ikisine de ihtiyacınız olacak olan Olta ve Ağaç İşleme Tezgahının tarifini verir. Kalenize geri dönün ve Ağaç İşleme Tezgahını yapın, ardından aşağıdaki malzemelere ihtiyaç duyan Olta kamışını yapmak için kullanın:
- Planks (8)
- Copper Ingots (4)
- Coarse Threads (4)
Balıklar genellikle çeşitli kaynaklar için kurtarılabilir. Genellikle Balık Yağı, Balık Kemikleri ve Pullar, bunların hepsi farklı üretim tariflerinde amaçlara sahiptir. Rastgele öğeler ve önemsiz şeyler çekme şansı da var. Bu şekilde alabileceğiniz bazı özel ganimetler için önemsiz bir terim gibi görünse de. Normalde elde edilmesi biraz zaman alacak değerli bir oyun ortası kaynağı olan Ingots of V Rising Iron'ı elde etmek bile mümkündür.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)