- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 323
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 8,465
- DevLira
- 75
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncellendi.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 7d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 441
- DevLira
- 0
Referanslarınızı belirtmemenizdeki tavrınız çok dikkatimi çekti doğrusu neden referanslarınızı açık bir şekilde paylaşmıyorsunuz dosyalarınıza güvenmiyor musunuz? neden dosyalarınızla ilgili araştırma yapma imkanını müşterilerinize sunmaktan bu kadar çekiniyorsunuz? Aktif referansları satın aldıktan sonra görebiliyormuşuz ilk defada böyle bir saçmalık duydum gördüm
satın aldıktan sonra ben referansı bilsem neee bilmesem ne hocam komiksiniz valla
satın alacak arkadaşların araştırmasını iyi yapmasını öneririm ve sizede iyi satışlar dilerim 
satın aldıktan sonra ben referansı bilsem neee bilmesem ne hocam komiksiniz valla
satın alacak arkadaşların araştırmasını iyi yapmasını öneririm ve sizede iyi satışlar dilerim 
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 323
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 8,465
- DevLira
- 75
Referanslarınızı belirtmemenizdeki tavrınız çok dikkatimi çekti doğrusu neden referanslarınızı açık bir şekilde paylaşmıyorsunuz dosyalarınıza güvenmiyor musunuz? neden dosyalarınızla ilgili araştırma yapma imkanını müşterilerinize sunmaktan bu kadar çekiniyorsunuz? Aktif referansları satın aldıktan sonra görebiliyormuşuz ilk defada böyle bir saçmalık duydum gördümsatın aldıktan sonra ben referansı bilsem neee bilmesem ne hocam komiksiniz valla
![]()
Sizede iyi günler dilerimŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)