onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 1-99 Old School Server Files [Mester2]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
1.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güncellendi.

Referanslarınızı belirtmemenizdeki tavrınız çok dikkatimi çekti doğrusu neden referanslarınızı açık bir şekilde paylaşmıyorsunuz dosyalarınıza güvenmiyor musunuz? neden dosyalarınızla ilgili araştırma yapma imkanını müşterilerinize sunmaktan bu kadar çekiniyorsunuz? Aktif referansları satın aldıktan sonra görebiliyormuşuz ilk defada böyle bir saçmalık duydum gördüm :D satın aldıktan sonra ben referansı bilsem neee bilmesem ne hocam komiksiniz valla :D satın alacak arkadaşların araştırmasını iyi yapmasını öneririm ve sizede iyi satışlar dilerim :D

Referanslarınızı belirtmemenizdeki tavrınız çok dikkatimi çekti doğrusu neden referanslarınızı açık bir şekilde paylaşmıyorsunuz dosyalarınıza güvenmiyor musunuz? neden dosyalarınızla ilgili araştırma yapma imkanını müşterilerinize sunmaktan bu kadar çekiniyorsunuz? Aktif referansları satın aldıktan sonra görebiliyormuşuz ilk defada böyle bir saçmalık duydum gördüm :D satın aldıktan sonra ben referansı bilsem neee bilmesem ne hocam komiksiniz valla :D satın alacak arkadaşların araştırmasını iyi yapmasını öneririm ve sizede iyi satışlar dilerim :D
:) Sizede iyi günler dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri